۱۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۵۶

امیدوار رضایی:

استقلال منتظر یک رعد و برق است/ استعفای هیئت مدیره شفاهی بود

استقلال منتظر یک رعد و برق است/ استعفای هیئت مدیره شفاهی بود

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال با استفاده از تعابیری همچون تیره و تار شدن آسمان آبی استقلال،گفت: منتظر یک رعد و برق اساسی از سوی سازمان تربیت بدنی هستیم تا دوباره آسمان آبی را در باشگاه استقلال ببینیم.

به گزارش خبرنگار مهر، امیدوار رضایی که امروز در حاشیه مراسم معارفه معاونت پارلمانی مجلس و امور استان‎های سازمان تربیت بدنی با خبرنگاران صحبت می‎کرد، در تشریح وضعیت امروز باشگاه استقلال گفت: آسمان آبی گاهی پشت ابرهای تیره و تار پنهان می‎شود بعد از آن است که به واسطه یک رعد و برق اساسی باران باریده و دوباره آسمان آبی خود را نشان می‎دهد.

وی ادامه داد: وضعیتی که امروز باشگاه استقلال در آن قرار دارد مشابه همان آسمان آبی پشت ابرهای تیره و تار است. طبیعی است که فقط یک تصمیم اساسی و قاطعانه که باید از طرف سازمان تربیت بدنی و شخص آقای سعیدلو اتخاذ شود می‎تواند رعد و برق‎های امید را ایجاد کند. ما منتظر همین رعد و برق هستیم.

رضایی که عضویت فراکسیون ورزش مجلس را نیز برعهده دارد در خصوص استعفای اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: البته استعفاها همه شفاهی مطرح شد به همین دلیل اعضای هیئت مدیره باید به فعالیت خود ادامه دهند هر چند که اگر استعفای آنها به صورتی کتبی هم اعلام می‎شد، موظف بودند تا زمان معرفی اعضای جدید به کار خود در قالب این هیئت مدیره ادامه دهند.

آیا این وضعیت که گریبان گیر باشگاه استقلال شده است نگران کننده نیست؟ خصوصا اینکه سال گذشته نیز باشگاه پرسپولیس در وضعیتی مشابه قرار داشت که در نهایت هم بر روی نقل و انتقال این تیم برای حضور در لیگ برتر تاثیر گذاشت!

وی در پاسخ به این پرسش مهر تصریح کرد: البته جای نگرانی آنچنانی وجود ندارد چون تلاش‎ها در جهت رفع مشکلات است.

امیدوار رضایی همچنین در آغاز مراسم معارفه معاونت پارلمانی مجلس و امور استان‎های سازمان تربیت بدنی با اشاره به حضور گسترده نمایندگان مجلس در این مراسم گفت: این نوید خوبی است برای تعامل بیشتر مجلس و سازمان تربیت بدنی. امیدواریم در عمل شاهد سال طلایی باشیم که برای ورزش امسال نامگذاری شده است.

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی به تحصیلات معاونت جدید پارلمانی مجلس و امور استان‌ها سازمان تربیت بدنی در رشته پزشکی اشاره کرد و گفت: خوشحالیم که رئیس سازمان تربیت بدنی به این موضوع پی برده‎اند که ورزش به یک جراح نیاز دارد و از حضور یک متخصص پزشکی در سازمان تربیت بدنی استفاده کرده است. امیدواریم حضور معاون جدید سازمان تربیت بدنی برای بدنه ورزش مفید فایده باشد این اقدام را به فال نیک می‎گیریم.

وی در بخشی از صحبت‎های خود با اشاره به اینکه باید بدانیم چه قوانینی بر ورزش کشورمان حاکم است و تا چه اندازه به آنها عمل می‌کنیم، یادآور شد: قانونی که سال 1306 در مجلس ایران تصویب شد بر احیا کردن ورزش در مدارس تاکید داشت. این نشان از اهمیت ورزش برای سلامتی و رشد و تکامل افراد داشت. پس باید دید طی 83 سالی که از تصویب این قانون گذشته تا چه اندازه به آن عمل شده است و چرا در این مدت نتوانستیم مدارس را آنچنان که باید در امر ورزش فعال کنیم؟

رضایی همچنین با بیان اینکه در سال 1313 اولین تشکیلات و ساختار تربیت بدنی در ایران شکل گرفت، ادامه داد: سال 1317 دانشگاه تربیت بدنی تشکیل شد. واقعا تا به امروز چه ارتباط مفیدی میان این دانشکده با سایر نهادهای علمی و تحصیلی وجود داشته است. آیا واقعا این فارغ التحصیلان این دانشکده جذب بازار کار مربوطه می‎شوند؟ اینها مواردی است که باید برای رسیدن به اهداف ورزش پیگیر آنها باشیم.

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایران در سال 1326 به عضویت کمیته بین المللی المپیک درآمد و در سال 1343 نیز قانونی مبنی بر واگذاری زمین به صورت رایگان برای استفاده مردم و انجام فعالیت‎های ورزشی، تصریح کرد: قانون سازمان تربیت بدنی سال 1350 تصویب شد که بعد از یک دوره لغو شدن از سال 1359 مجددا مورد اجرا قرار گرفت. امروز همان قانون 1350 همچنان برقرار است، وقت آن رسیده دولت با توجه به گذشت 39 سال یک بازنگری اساسی نسبت به قانون ورزش کشور داشته باشد تا بتوانیم از این پس قانونی جامع در اختیار داشته باشیم.

وی تاکید کرد: لایحه ورزش باید قانونمند باشد چگونگی ساختار، بودجه و .... ورزش باید مطابق با تحولات روز دنیا تغییر داشته باشد.

رضایی با تاکید بر اینکه اگرچه بودجه امسال مجلس برای ورزش آنچنان بزرگ نبود اما به نوعی بسیاری از بندها به ورزش ربط داده شد، اظهار داشت: مثلا اینکه در یک مورد تکلیف شد که همه دستگاه‎های اجرایی یک درصد از اعتبارات خود را برای امر ورزش همگانی، قهرمانی و توسعه زیربناهای ورزشی اختصاص دهند حتی قرار شد دولت آیین نامه این مسئله را بنویسد.

وی افزود: مهمتر از همه این است که از نظر مجلس اعتبارات  تمام بودجه هزینه ای و دارایی را در بر می‌گیرد که باید یک درصد آن از طرف دستگاه‎های اجرایی صرف ورزش شود ضمن اینکه طبق ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری دستگاه‎های اجرایی یعنی تمام وزارتخانه‎ها، موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی، بانک‎ها، بیمه‏ها و ....

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی همچنین به اینکه در برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران مکلف شد تا 4 درصد بودجه خود را صرف ورزش کند، اعلام کرد: در آیین نامه جدید باید دقت شود تا یک درصد بودجه جدید صرف اهداف ورزش شود تا مبادا پرت مالی و کسری صورت گیرد در هر صورت ما مجلسی‏ها آماده ایم تا تمام مشکلات را پیگیری کنیم.

کد خبر 1096451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha