دکتر مصطفی محقق در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: شورای دانشگاه از سال گذشته برنامه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی را تدوین کرده و پس از برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه در سال جاری، این برنامه پس از تصویب ابلاغ شده است.
وی اضافه کرد: برنامه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار در قالب یک برنامه چهارساله تدوین شده است و پیش از این موضوعی به عنوان برنامه فرهنگی مدون وجود نداشت.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ویژگی های موثر این برنامه یادآور شد: یکی از مسائل اساسی در برنامه های فرهنگی شمول آن به بخشهای غیر دانشجویی یعنی اساتید و کارکنان نیز است در واقع این برنامه به همه شئون دانشگاه با شیوه های فرهنگی می نگرد.
وی اظهار داشت: سرفصل موضوعات، راهبردها و راهکارهای پیشنهادی برای نیل به اهداف برنامه فرهنگی در این برنامه تعریف شده است که بر این اساس جایگاه فعالیت فرهنگی در دانشگاه مشخص شد.
محقق افزود: حوزه اعتقادی و معرفی نقش دین در زندگی دنیوی و پاسخگویی به سؤالات اعتقادی در حوزه دین و توجه به ارتقاء معرفت دینی اصلیترین راهبرد در این عرصه فرهنگی است.
وی از حوزه هویت ملی و تقویت حس تعلق ملی، حوزه تعهد و رفتار حرفه ای، حوزه ارتباطات عمومی، تقویت رابطه استاد شاگردی، حوزه پژوهشهای فرهنگی، حوزه مطالعات عمومی به عنوان بخش های دیگر این برنامه نام برد و افزود: در این برنامه راهکارهای هر حوزه به تفصیل بیان شده است.
نظر شما