حمزه خوارزمشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: بسیاری از روستاها در استان تهران مدتهاست که دیگر بسیاری از وِیژگیهای روستایی خود را از دست داده اند و خصوصیات شهری پیدا کرده اند که این امر موجب شده نیازهای آنها نیز افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: می تواند گفت در استان تهران دیگر چیزی به اسم روستا نداریم و بسیاری از مناطقی که نام روستا را یدک می کشند، دیگر خصوصیات روستایی ندارند و نیازهای آنها در حد شهر شده است.
این مسئول بیان کرد: به دنبال این امر لازم است زمینه های متناسب سازی امکانات با میزان جمعیت و نیازهای روستاها فراهم شود تا بتوانیم امکاناتی به آنها ارائه دهیم که جوابگوی رفع نیازها باشد.
در درجه اول باید ببینیم روستاها چه جمعیتی را در خود جای داده اند
خوارزمشاهی اظهار داشت: نباید در تخصیص امکانات و اعتبارات به روستاها و شوراهای روستایی به مسئله نامگذاری شدن آنها به "روستا" توجه کنیم بلکه باید در درجه اول ببینیم چه جمعیتی را در خود جای داده اند و چه نیازهایی دارند.
وی عنوان کرد: اگر فقط بخواهیم به داشتن نام روستا توجه کنیم و امکاناتی ارائه دهیم که تناسبی با نیازها نداشته باشد، بسیاری از نیازهای روستاها و شوراهای روستایی به صورت پاسخ داده نشده باقی خواهد ماند و بر مشکلات آنها افزوده خواهد شد.
هر یک از روستاهایی که ویژگیهای روستایی ندارند، به شهر ارتقا یابند
این مسئول اضافه کرد: اگر لازم است باید هر یک از روستاهایی که دیگر ویژگیهای روستایی ندارند و در زمینه های مختلف،خصوصیات شهری به خود گرفته اند، به شهر ارتقا یابند تا بتوانند اعتباراتی متناسب با نیازهای خود دریافت کنند و از این طریق از میزان مشکلات و موانع رشد و توسعه خود بکاهند.
وی خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی روستا مسائل و مشکلات روستای خود را می شناسند و بهترین گزینه برای حل این مشکلات هستند و فعالیت آنها به نوعی کمک به دولت محسوب می شود.
این مسئول افزود: همانقدر که تامین نیازهای شوراهای شهر ضرورت دارد، تامین نیاز شوراهای روستا نیز مهم و ضروری است و نباید از مشکلات این نهادها غافل شویم.
نظر شما