به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترنشنال میدال ایست سنتر (IMEMC)، رئیس سازمان مردم نهاد مسئول ارسال کمک های مردمی و انساندوستانه به نوارغزه گفت: کاروان آزادی 2 بزرگتر از کاروان اولی خواهد بود.
"یاسر قشلاق" همچنین گفت: تا 50 کشتی این بار می توانند به کاروان دوم بپیوندند.
جنبش فلسطین آزادی با همکاری "گزارشگران بدون مرز" در حال سازماندهی ماموریتی جدید برای ارسال مایحتاج آموزشی برای کودکان محاصره شده درغزه می باشد.
قشلاق گفت که کشتی نخست طی یک هفته از لبنان اعزام خواهد شد.
پیشتر و پس از حمله رژیم اسرائیل به کاروان آزادی یک، فعالان صلح انگلیسی نیز از راه اندازی کاروان های زمینی و دریایی بسوی غزه پس از ماه مبارک رمضان خبر داده بودند.
کاروان نخست شامل هشت کشتی باری ترکیه و یونان حاوی کمک های انسانی برای غزه بود که فعالان ضد جنگ از 40 کشور جهان در آن حضور داشتند. 10 خرداد ماه (31 مه) رژیم صهیونیستی آن را مورد حمله قرار داد.
این ناوگان از سوی یک ائتلاف بین المللی شامل جنبش آزادی غزه، بنیاد کمک های انساندوستانه ترکیه، کمیته اروپایی علیه محاصره و چند مؤسسه و نهاد مالزی، یونان و ایرلند ترتیب داده شده بود و بر آن بودند تا با گسستن محاصره غزه این کمک ها را به داخل این منطقه انتقال دهند. منطقه ای که از ژوئن سال 2007 تحت محاصره اسرائیل قرار دارد.
اقدام رژیم اسرائیل در حمله به کاروان نخست و محاصره غزه مورد خشم جهانیان قرار گرفته و کشورهای مختلف طی چند روز گذشته شاهد تظاهرات های ضد صهیوینستی بودند.
در آخرین تحول در این رابطه فعالان حقوق بشر در اعتراض به سفر شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی به کرهجنوبی، با اجتماع مقابل سفارت اسرائیل در شهر سئول، شعارهای ضداسرائیلی سر داده و پرچم این رژیم را به آتش کشیدند.
تظاهرکنندگان شعارهای ضد اسرائیلی سر دادند و پرچم این رژیم را که به رنگ خون آغشته شده بود، به آتش کشیدند و همچنین با حمل پرچم نوشتههایی، شیمون پرز را قاتل خوانده و لغو محاصره نوارغزه را خواستار شدند.
رسانههای رژیم اسرائیل گزارش دادند، پرز باید سفرش به کشورهای آسیایی را به دلیل برگزاری تظاهرات ضداسرائیلی در این کشورها کوتاه کند.
نظر شما