فیصل مرداسی در حاشیه برگزاری نمایشگاه فرش دستباف همدان در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه صادرات فرش در سال گذشته 460 میلیون دلار بوده است، اظهار داشت: با راه اندازی این ایستگاه ها، مواد اولیه مرغوب و نقشههای مطلوب با قیمت مناسب و همچنین ارائه مشاوره در زمینه رنگ، طرح و بازاریابی در اختیار دست اندرکاران فرش قرار می گیرد.
وی گفت: علاقمندی به فرش ایرانی در کشورهای مختلف بالاست و کشورهای ثروتمند جدید از جمله کشورهای آمریکای لاتین، حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی موقعیت خوبی برای صادرات فرش ایران هستند.
فیصل مرداسی با بیان این نگرانی که هدفمند کردن یارانهها میتواند تورم را افزایش دهد، افزود: باید با تدارکات در نظر گرفته شده از سوی وزارت بازرگانی، در قالب بستههایی حمایتی، امنیت روانی قالیبافان تامین شود.
وی با اشاره به اینکه آمار رسمی از بافندگان کشور وجود ندارد، افزود: باید ترویج فرشبافی و تهیه برنامه های تلویزیونی برای ارتقای منزلت قالی بافان و تشویق جوانان در دستور کار قرار گیرد.
رئیس مرکز ملی فرش ایران افزود: به طور قطع بدون شناخت نیازها و سلیقه مخاطبان، عرضه هیچ کالایی با توفیق همراه نیست که فرش دستباف نیز از این قاعده مهم مستثنی نیست.
مرداسی خاطر نشان کرد: حفظ و اعتلای مقام و جایگاه والای فرش دستباف ایران به عنوان یک میراث گرانقدر فرهنگی و هنری در سطح ملی و بینالمللی از طریق نظارت، هدایت و حمایت تشکلهای مختلف مردمی، هنرمندان، بافندگان، صادرکنندگان و همه دست اندرکاران در عرصه این هنر ملی، حمایت از توسعه صادرات این محصول در سطح جهان و تلاش برای حفظ موقعیت اقتصادی و معرفی مؤثر این محصول با ارزش از جمله اهداف پیش روی مرکز ملی فرش ایران است.
نظر شما