قربانعلی محمد پور در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: این امر در راستای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تعارض گرگ با جامعه انسانی است که توسط یک تیم تحقیقاتی و کارشناس با اعتباری حدود 50 میلیون تومان در حال انجام است.
محمد پور با بیان اینکه حفظ تنوع زیستی به عنوان یکی از منابع طبیعی جزء مهمترین اهداف سازمان محسوب می شود از تکثیر و احیای گونه ای آهو در شهرستان قهاوند پس از انجام مطالعات زیست محیطی خبر داد و اضافه کرد: مجوز پرورش کبک نیز در یکی از مناطق کبودراهنگ و قهاوند صادر می شود.
وی گونههای در معرض انقراض استان همدان را عقاب طلایی، مرغ ماهیخوار، شاهین و میش مرغ برشمرد و افزود: قوچ میش ارمنی، درنای معمولی، سیاه گوش، حواصیل و لک لک از گونه های حمایت شده استان هستند و گونه هایی مانند پارن، عنبی، گرگ، سگ آبی، شغال و روباه هنوز مورد حمایت این سازمان قرار نگرفته اند.
محمد پور با اشاره به سطح مناطق حفاظت شده استان همدان باید هشت درصد از کل مساحت استان همدان، گفت: برنامه ها به نحوی است که تا چشم انداز 1404 حداقل به شش درصد افزایش پیدا کند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان همدان اظهار داشت: 24 هزار و 50 هکتار از مساحت استان همدان منطقه شکار ممنوع و 159 هزار و 688 هکتار منطقه آزاد است.
نظر شما