به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس علی ابراهیمی صبح جمعه در جلسه بررسی مشکلات فرهنگی شهرستان جویبار در فرمانداری افزود: کتاب مشکلات و معضلات این اداره تهیه شده که در آن مشکلات، چالش ها، بودجه و سایر مسائل ذکر شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگ و هنر با کمترین بضاعت، بیشترین عملکرد صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه مازندران تنها دارای یک اداره ارشاد مستقل در تنکابن است، تصریح کرد: تنها اداره ارشاد مستقل استان فاقد مجتمع فرهنگی و هنری است.
ابراهیمی یادآور شد: رسالت ما در استان مازندران، رسیدگی به فرهنگ بومی و میراث فرهنگی است.
وی با اشاره به اینکه هر آنچه داریم به برکت خون شهدا است، خاطرنشان کرد: جایگاه رفیع ایثار و شهادت را باید به معنی عمل تثبیت کنیم و این از سیاست های اداره کل فرهنگ و ارشاد است.
ابراهیمی با بیان اینکه مشاهیر و مفاخر بزرگی در استان داشته ایم، افزود: فرهنگ مشاهیر و شخصیتهای بزرگ در استان باید تدوین شده و مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه فرهنگ عمومی در خور شان رویکرد دینی نظام است، گفت: برای رسیدن به رویکرد دینی نظام باید آموزش را مورد توجه قرار داده و مهارت های زندگی را برای ساختن فرهنگ از طریق آموزش پیگیری کنیم.
وی مجموع کارکنان فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را 249 نفر عنوان و تصریح کرد: از این تعداد 203 نفر مرد و 43 نفر زن هستند که شامل 88 نیروی رسمی ، 32 نیروی پیمانی ، 73 نیروی قراردادی ، 40 نیروی شرکتی و 16 نیروی مامور است.
ابراهیمی در خصوص سطح تحصیلات کارکنان فرهنگ و ارشاد مازندران افزود: 21 نفر دیپلم ، 103 نفر فوق دیپلم ، 105 نفر لیسانس و 5 نفر فوق لیسانس است.
وی با بیان اینکه 75 نشریه در استان فعالیت می کنند خاطرنشان کرد: مازندران دارای 168 مرکز فرهنگی هنری ، 224 کانون فرهنگی مساجد ، 16 مجتمع فرهنگی و 13 سینما است.
ابراهیمی با اشاره به سفر سوم رئیس جمهور به مازندران گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد بسته فرهنگی را تدوین کرده و تلاش ما بر این است که بتوانیم بودجه های فرهنگی را در این سبد بگنجانیم.
امام جمعه جویبار در این نشست اظهار داشت : آسیب شناسی و ظرفیت شناسی در همه رده های مدیریت باید صورت گیر د تا بر اساس داشته ها و توانمندی ها و اولویت بندی ، تصمیمات اتخاذ شوند.
حجت الاسلام قلی پور با اشاره به ضرورت تدوین اتاق فکر در حوزه فرهنگ و هنر تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی باید از همه ظرفیت ها استفاده کرد تا متناسب با روحیات جوانان و نوجوانان باشد.
وی با بیان اینکه از وجوه تمایز انسان با سایر موجودات فرهنگ است، افزود: فرهنگ در همه دوره های زندگی بشر وجود دارد چراکه انسان ها با فرهنگ متولد می شوند و با فرهنگ نیز از دنیا می روند.
قلی پوربا اشاره به اینکه فرهنگ مقوله دو بعدی و شامل بعد مادی و معنوی است، اظهار داشت: امروز تلاقی فرهنگهاست که مبادلات فرهنگی را شکل می دهد.
امام جمعه جویبار با بیان اینکه انحرافات تنها منوط به دوره حاضر نیست، یادآور شد: امام اکنون بستر انحراف از هر دوره ای فراهم تر است و عرفان های نوظهور در جامعه باعث آسیب های جدی برای مقوله فرهنگ است.
وی با اشاره به اینکه گاهی با غفلت به بهانه شاد کردن، بستر انحراف را فراهم می کنیم، تصریح کرد: برنامه های فرهنگی باید بر محور اعتدال و دوری از افراط و تفریط بوده و مجالس شادی و عزاداری باید وسیله مبارزه با نفس باشد.
قلی پور با بیان اینکه انسان نیاز به شادی و سرور دارد، گفت: شادی صحیح و واقعی، شادی است که آثار مثبت روحی، روانی، دنیوی و اخروی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: هر فرهنگی اصولی دارد و فرهنگ اسلامی ما نیز بر اصولی پایبند است که باید رعایت شود.
نظر شما