به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، قدرت میرزاده ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: استان هرمزگان با احتساب جزایر دارای 1400 کیلومترساحل است که دارای 25 بندر صیادی احداث شده و در حال ساخت است که بطور متوسط در هر 64 کیلومتر یک بندر صیادی برای رفاه صیادان احداث شده است.
میرزاده گفت: از تعداد 25 بندر صیادی 14 بندر با اعتبار بالغ بر 130 میلیارد تومان در حال بهره برداری و هشت بندر صیادی نیز چند منظوره است که علاوه بر صیادی فعالیت های دیگر از جمله در امور تجاری نیز از آن استفاده میشود.
وی اظهار داشت: قبل از انقلاب اسلامی هیچ بندر صیادی در استان وجود نداشت و صیادان استان در پناهگاههای طبیعی مستقر میشدند که برای تخلیه صید و خدمات پشتیبانی با مشقات فراوانی روبرو بودند و این 25 بندر صیادی بعد از انقلاب در استان ساخته شده است یا در حال احداث و بهسازی است.
مدیرکل شیلات هرمزگان اذعان داشت: در بنادر صیادی استان امکانات بسیار خوبی از جمله موج شکن، اسکله پهلوگیری، سایبان، انبار، مخزن سوخت و آب، بی سیم و سایر تجهیزات کمک ناوبری و در برخی یخ سازی، فروشگاه و مسجد وجود دارد که صیادان استان علاوه بر استفاده از حوضچه بندر به عنوان یک پناهگاه امن می توانند از خدمات پشتیبانی بنادر صیادی نیز استفاده کنند.
میرزاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 76 درصد صید استان در بنادر صیادی موجود تخلیه می شود و مابقی آن در مراکز تخلیه صید کوچک است که عمدتا توسط قایق های صیادی انجام می گیرد.
مدیر کل شیلات هرمزگان ضمن تشکر از استاندار هرمزگان و معاون برنامه ریزی افزود: با توجه به اعتبار مناسب استانی پیش بینی می شود دو بنادر صیادی چیرویه در شهرستان بندر لنگه و بندر صیادی کوهستک در شهرستان سیریک در سال جاری به بهره برداری برسد.
نظر شما