به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، مدیرکل بنیاد شهید استان لرستان یکشنبه شب در جلسه شورای مشورتی ایثارگران استان لرستان با اشاره به مصوبات گذشته این شورا، اظهار داشت: یکی از مصوبات مطرح شده در جلسات قبل بحث جمع آوری اسامی اماکن، معابر و خیابانهای شهر و تغییر نام برخی از این اماکن به نام شهدا بود.
محمدرضا رجایی پور با بیان اینکه این مصوبه 100 درصد انجام شده است، بیان داشت: حداکثر تا جلسه آینده شورای مشورتی ایثارگران استان نتایج حاصل از این طرح ارائه خواهد شد.
وی یادآور شد: همچنین در این راستا شورای نامگذاری در استان فعال شده است.
مدیرکل بنیاد شهید استان لرستان همچنین با اشاره به دیگر مصوبات جلسات گفت: بحث بیمه درمانی جانبازان و ایثارگران یکی دیگر از مباحثی است که در برخی ادارات و دستگاهها کمتر به آن توجه می شود.
رجایی پور با یادآوری اینکه مطابق مصوبه هیئت وزیران دستگاههای اداری مکلف هستند ایثارگران مجموعه خود را به صورت 100 درصد تحت خدمات درمانی قرار دهند، یادآور شد: برخی از دستگاهها تکلیف قانونی خود را به نحو کامل انجام نمی دهند.
وی همچنین به دیدارهای مسئولان با خانواده های جامعه ایثارگری استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از هفت هزار و 900 دیدار در سطح جامعه ایثارگری استان صورت گرفته است.
مدیرکل بنیاد شهید استان لرستان همچنین به موضوع اشتغال فرزندان شهدا اشاره کرد و بیان داشت: در سال گذشته 160 نفر از فرزندان شهدا استخدام دستگاههای اجرایی شده اند.
رجایی پور با بیان اینکه 50 نفر از فرزندان شهدا نیز دوره پذیرش خود را گذرانده اند، خاطرنشان کرد: همچنین طی سال گذشته 275 وام اشتغالزایی به جامعه ایثارگری استان پرداخت شده است.
وی همچنین از اجرای گام های مثبت در راستای مستندسازی بانک اطلاعات جامع ایثارگران خبر داد و گفت: همچنین استان لرستان در سال 88 به تشکیل هفت جلسه شورای مشورتی ایثارگران استان رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.
نظر شما