۱ تیر ۱۳۸۹، ۸:۳۹

به دلیل کمبود اعتبارات؛

راههای دسترسی به امامزاده های جاده چالوس مناسب نیست

راههای دسترسی به امامزاده های جاده چالوس مناسب نیست

استان تهران - خبرگزای مهر: معاون اداره اوقاف و امور خیریه کرج گفت: به دلیل کمبود اعتبارات، راه های دسترسی امامزاده های جاده چالوس برای تردد زائران مناسب سازی نشده اند که این امر باعث می شود افراد به سختی بتوانند به این بقاع متبرکه بروند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، بهروز عاشری شامگاه دوشنبه در حاشیه مراسم بازدید فرماندار کرج از روستای تکیه سپهسالار در جاده چالوس در جمع خبرنگاران افزود: امامزاده های فراوانی در جاده چالوس و بخش آسارا وجود دارند اما بسیاری از آنها از نظر راه دسترسی هنوز به شکل کامل مناسب سازی نشده اند.

این مسئول گفت: این امر، مشکلات امامزاده ها را افزایش می دهد و برای تردد زائران نیز مشکلاتی به همراه دارد درحالیکه رفتن به این بقاع متبرکه در مواردی برای زائران بسیار سخت می شود.

نیازمند ارتقای کمی و کیفی بهسازی راه های دسترسی امامزاده ها هستیم

وی ادامه داد: در این زمینه، بهسازی راه از سوی شوراهای محلی و .. صورت گرفته اما این میزان کافی نیست و نیازمند ارتقای کمی و کیفی بهسازی راه های یادشده هستیم.

این مسئول بیان کرد: به عنوان مثال، راه دسترسی امامزاده سپهسالار در روستای تکیه سپهسالار به شکل کامل مناسب سازی نشده درحالیکه این امامزاده همواره زائران فراوانی دارد که بسیاری از آنها را افراد مسن تشکیل می دهند.

وی عنوان کرد: بسیاری از امامزاده های جاده چالوس محل رجوع زائران فراوانی هستند که این امر، ضرورت مناسب سازی راه های دسترسی آنها را بیش از پیش آشکار می کند و باید زمینه های لازم برای تحقق این امر فراهم شود.

عاشری اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از امامزاده ها و بقاع متبرکه در کرج و آسارا درآمدزایی کافی ندارند که این امر مانع از تسهیل در انجام امور مربوطه و تامین نیازهای آنها می شود.

درآمدزایی چند امامزاده شاخص در شهر کرج نسبتا مطلوب است

وی یادآور شد: البته چند امامزاده بسیار شاخص در کرج وجود دارند که درآمدزایی آنها نسبتا مطلوب است اما تعداد اینگونه امامزاده ها بسیار کم است و بخش عمده بقاع متبرکه در کرج و آسارا در خصوص درآمدزایی مشکل جدی دارند.

این مسئول بیان کرد: معمولا درآمد هر امامزاده برای خود آن هزینه می شود اما به دلیل مشکل درآمدزایی پایین، امورات بسیاری از بقاع متبرکه کم درآمد به سختی انجام می شود و تامین نیازهای آنها و انجام عملیات عرانی به سختی صورت می گیرد.
 
وی اضافه کرد: به عنوان مثال، امامزاده حسن(ع)، امامزاده طاهر(ع) و امامزاده محمد(ع) در کرج ر زمینه درآمدزایی برای رفع امورات خود نسبت به بقاع متبرکه دیگر، وضعیت نسبتا مطلوبی دارند اما وضعیت بقیه امامزاده های کرج و آسارا در این زمینه مطلوب نیست و با مشکلات زیادی درگیر هستند.
 
بخش قابل توجهی از درآمدهای امامزاده ها از محل نذور و اهدایی بابت قبور است

عاشری افزود: بخش قابل توجهی از درآمدهای امامزاده ها از محل نذور و اهدایی بابت قبور است درحالیکه بسیاری از امامزاده های کرج زائر زیادی ندارند و نذورات کمی در آنها ریخته می شود ضمن اینکه قیمت قبر در بسیاری از آنها چندان بالا نیست.
 
وی یادآور شد: افزایش فعالیتهای فرهنگی در امامزاده ها و بقاع متبرکه بخشی ازمشکلت را کاهش می دهد و باعث می شود که امور فرهنگی در جامعه تقویت شود ضمن اینکه لازم است از همه ظرفیتهای اینگونه مراکز استفاده مطلوبی به عمل آید.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: 22 امامزاده در کرج و آسارا وجود دارد که بسیاری از آنها نیازمند انجام عملیات عمرانی در جهت بهسازی و ترمیم هستند و باید شرایط لازم برای این امر فراهم شود.
کد خبر 1105093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha