به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام عباس اسکندری ظهر سهشنبه در گردهمایی ائمه جماعات و رابطین فرهنگی ادارات استان قم ، افراطگری و بیتوجهی به مسائل فرهنگی را به عنوان یکی از مهمترین آفتهای این حوزه برشمرد و گفت: در طول 31 سال گذشته دیدیم که برخی افراد برای اصلاح بعضی امور آمدند در حالی که وضعیت را بدتر کردند.
اسکندری با بیان اینکه اعتدال در حرکت بر مبنای تعقل و اندیشه و اصلاح امور مبتنی بر موازین شرعی و اخلاقی مورد توجه خدا و انبیاست، تصریح کرد: در این زمینه برخی افراد هیچ گونه عکسالعملی ندارند و برخی دیگر به گونهای عکسالعمل نشان میدهند که به ارزشهایی که آسیب ندیده، آسیب وارد میکنند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم ادامه داد: روحانیت با توجه به اینکه طلایهدار مباحث عمیق دینی و عقلانیت است به لحاظ داشتن درک بالا و دلسوزی، بهترین عنصر برای اصلاح امور و مقابله با ناهنجاریهاست.
حجت الاسلام اسکندری با بیان اینکه دین و فرهنگ ما حرفهای زیادی در زمینه روابط بین کارگزاران با ارباب رجوع دارد، تصریح کرد: منشور بیبدیل امام علی(ع) در قالب عهدنامه مالک اشتر که چند سال گذشته در سازمان ملل متحد به عنوان سند رسمی منتشر شد، بهترین شیوه مدیریتی و ارتباط با کارگزاران و ارباب رجوع است.
وی گفت: کشورهای پیشرفته و صنعتی با وجود اینکه حدود 400 سال این گونه موارد را تجربه میکنند اما وقتی در برابر عهدنامه مالک اشتر قرار میگیرند احساس میکنند که خیلی عقب هستند.
اسکندری تصریح کرد: مواردی مثل رشوه گرفتن در نظام ولایی ما حتی یک مورد هم قابل قبول نیست، کار امروز را به فردا موکول کردن با فرهنگ ما سازگاری ندارد اما در برخی مواقع شاهد این مسائل هستیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم خاطرنشان کرد: روابط افراد در مجموعه اداری باید مبتنی بر صفا، صمیمیت، همدلی و کمک کردن به یکدیگر باشد.
وی با اشاره به شرایط جهان در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: در آن زمان دنیا در سراشیبی از دست دادن ارزشهای انسانی و اخلاقی قرار گرفته بود و تجربهگرایی مسائل ماوراءالطبیعی را از جوامع غربی پاکسازی کرده بود و اومانیسم و غرب گرایی در مقابله با خدامحوری، توجه به اخلاق و معنویت و ارزشهای والای اخلاقی یکهتازی میکرد و با شدت فوقالعادهای مرزهای کشورها را در هم مینوردید تا سطله خود را به صورت جهانی حاکم کند.
اسکندری اضافه کرد: مدرنیته و تجددگرایی با معنا و مفهوم غربی بسیاری از سنگرها را در دنیا فتح کرد و اگر ادامه پیدا میکرد دیگر اثری از مظاهر معنوی و دینی باقی نمیماند. در این زمان بود که لطف خداوند در یک شخصیت الهی و آسمانی تجلی کرد و سد آهنینی را در مقابل این سیل بنیانکن در یک منطقه حساس جهان به نام ایران ایجاد کرد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم پیشنهاد داد که موضوعات کاربردی متناسب با فرهنگ دینی مشخص و برنامههای مناسبی برای اجرا تدوین شود و سازمان تبلیغات اسلامی از این طرحها حمایت خواهد کرد.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم افراطگری و بیتوجهی به مسائل فرهنگی و دینی در کشور را آسیبزا عنوان کرد.
کد خبر 1105568
نظر شما