حکیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس بیان کرد: این بندر از سال 1364 راه اندازی شده که طراحی آن از پیش از انقلاب بوده و همین مسئله باعث بوجود آمدن مشکلات ترافیکی در این بندر شده است.
وی افزود: روزانه چهار هزار کامیون در این بندر تردد میکنند که این حجم حمل ونقل نیاز به افزایش ظرفیت جادهای در این بندر دارد.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار داشت: در زمان طراحی این اسکله ترانزیت کالا در آن به صورت محدود بوده اما با گذشت زمان و افزایش بسیار زیاد حمل و نقل کالا جاده های این بندر جوابگو نبوده و مشکل ساز شده است.
حکیمی تاکید کرد: میتوان گفت که یکی از بزرگترین مشکلات این بندر در حال حاضر مشکل ترافیک آن است که میتوان با کارشناسی دقیق و مکانیزه کردن آن این معضل را تا حد بسیار زیادی کاهش داد.
وی در ادامه درباره کشتی ایران خسروی بیان کرد: در حال حاضر این کشتی به گل نشسته در ساحل بندرعباس که باعث برهم خوردن چهره شهر شده است از طرف مالک به فروش گذاشته شده است.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان عنوان کرد: هزینه جابجایی این کشتی و خسارت وارده بر آن از قیمت خود کشتی بیشتر می باشد به همین علت مالک سعی در فروش این کشتی دارد.
نظر شما