۳ تیر ۱۳۸۹، ۹:۴۱

مقابله با مواد مخدر بدون همکاری خانواده ها ممکن نیست

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان مقابله با مواد مخدر در کشور را بدون مشارکت خانواده ها امری غیرممکن اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، ایرج حسن زاده شامگاه چهارشنبه و در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی اظهار داشت: مقابله و برخورد با پدیده مخرب استفاده از مواد مخدر در جامعه بدون همکاری و حضور مردم به ویژه خانواده امری محال و غیرممکن است.

وی با اشاره به ضرورت مقابله جدی با اعتیاد و مواد مخدر گفت: هم‌اکنون 82 درصد از اراضی قابل کشت کشور افغانستان زیر کشت مواد مخدر قرار دارند و با توجه به هم ‌مرز بودن با این کشور و کاشت گسترده در دو استان هلمند و نیمروز افغانستان بیشتر آسیب‌ها به واسطه استکبار متوجه جمهوری اسلامی ایران است که شهادت بیش از سه هزار نفر از جوانان این مرز و بوم و تقدیم کردن بیش از 14 هزار جانباز در راه مبارزه با این معضل و بلای جهانی مؤید این مطلب است.

حسن زاده بیان داشت: اگر چه نیروهای انتظامی و قضایی وظیفه برخورد با سوداگران مرگ را بر عهده دارند اما اگر مشارکت مردمی و حضور گسترده خانواده ها و نقش پررنگ آنان در این حوزه جریان پیدا نکند هیچ‌ گاه برنامه‌های پیشگیرانه و مبارزه با این معضل اجتماعی به نحو مطلوب اجرایی نخواهد شد.

قائم ‌مقام رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر استان کردستان محلات، خانواده‌ها، مساجد، مدرسه‌ها، ادارات و کارخانجات را از جمله کانون‌های هدف برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و پیشگیرانه این شورا اعلام کرد و از توجه جدی برای گسترش مباحث پیشگیرانه در سطح استان خبر داد.

حسن‌زاده خاطر‌نشان کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سال گذشته 117 جلسه در سطح استان و مرکز تشکیل داد و در مجموع 452 مصوبه خروجی از این جلسات به نتیجه رسید که بین 82 تا 100 درصد این مصوبات اجرایی شده‌ و مابقی مصوبات نیز در حال پیگیری است.

وی خاطرنشان کرد: مصوبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در راستای جلب‌نظر و مشارکت‌های عمومی برای مقابله با اعتیاد، تغییر نگرش مردم و آشنایی آنان با سیاست‌های کلی نظام در راستای مبارزه با مواد مخدر، مبادله تفاهم نامه همکاری‌های پژوهشی تحقیقاتی با مراکز دانشگاهی، حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی، راه‌اندازی رشته‌های روانشناسی بالینی، اجتماعی و راه‌اندازی مرکز تحقیقات و مطالعات اعتیاد با رویکرد طبی، فرهنگی و اجتماعی بوده است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان در پایان گفت: با پیگیری‌های استاندار و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در آینده نزدیک مرکز بزرگ بازپروری، حمایتی و اشتغالزایی معتادان استان در شهر سنندج راه‌اندازی خواهد شد اما سازمان‌های مردم‌ نهاد و خانواده‌ها همچنان مهم‌ترین نقش را در مقابله با مواد مخدر و فرهنگ‌سازی در این زمینه ایفا می‌کنند.

کد خبر 1106465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha