به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، داوود طالبی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران به بیان اهداف راهاندازی این مراکز در استانها افزود: بنیاد ملی نخبگان با هدف شناسایی و حمایت مادی و معنوی از نخبگان برای استفاده از توانمندیهای آنها در کشور تاسیس شده است.
معاون پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در دولت نهم و دهم به صورت ویژه به مسئله علم و فناوری انجام شده است، اظهار داشت: تعداد مقالات در طی چهار سال گذشته با چند دوره قبل از خود برابری می کندو در حال حاضر تعداد مقالات کشور به 20 هزار مقاله رسیده است.
وی بزرگ ترین ترس کشورهای جهان را توسعه علمی ایران دانست و خاطرنشان کرد: امروز دشمنان بیشتر به سبب توسعه علمی ایران از کشور ما هراس دارند چرا که منطقی ترین پیشرفتها توسعه بر مبنای علم و دانایی است.
معاون پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از توجه و حمایت ویژه دولت از مناطق محروم کشور خبر داد و گفت: با توجه به این مسئله و وجود استعدادهای فراوان در استانهای کشور با ایجاد این مراکز در استانها حمایتهای سختافزاری و نرمافزاری از نخبگان صورت می گیرد.
طالبی به ظرفیتهای استان خراسان جنوبی در زمینه علمی اشاره کرد و افزود: از جمعیت 660 هزاری نفری استان 46 هزار نفر دانشجو هستند و این میتواند سرمایه خوبی برای پرورش نخبگان باشد.
معاون پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از راهاندازی مرکزنخبگان در هفت استان کشور خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر در 11 استان در شرف راهاندازی هستیم و در شش استان هم کارهای مقدماتی آن انجام شده است و امید است تا پایان سال این رقم به 20 مرکز برسد.
طالبی از برگزاری همایش کانونهای دانش و صنعت در تاریخ 10 تیر ماه خبر داد و گفت: در حال حاضر تعداد 40 کانون فعالیت می کنند که کانون زرشک و زعفران نیز در خراسان جنوبی فعال است.
نظر شما