به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر فرهاد جعفری با اعلام این خبر افزود: کل اعتبار صندوق های رفاه دانشجویی وزارتخانههای بهداشت و علوم و دانشگاه آزاد در سال جاری دو هزار و 500 میلیارد ریال بود که در جریان تصویب بودجه در مجلس تامین یک هزار میلیارد ریال آن منوط به تحقق درآمدهای دولت و تایید معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری شد.
وی افزود: در همین رابطه نامهای از سوی وزیر بهداشت به رئیس جمهور برای تأمین کامل اعتبار صندوقهای رفاه دانشجویی ارسال شد که رئیس جمهور نیز دستور پیگیری آن را داده و این نامه در حال پیگیری است.
جعفری در خصوص سهم هر یک از دستگاهها از این اعتبار اظهار داشت: سهمیه هر دستگاه با توجه به آمار تعداد دانشجویان آنها در اختیارشان قرار میگیرد ولی باید توجه داشت دانشجویان هیچکدام از این دستگاهها به اندازه دانشجویان پزشکی شهریه نمیپردازند بنابراین از دولت خواستهایم علاوه بر تعداد دانشجو میزان شهریه پرداختی را هم برای اختصاص اعتبار به صندوق رفاه وزارت بهداشت در نظر بگیرند.
وی با اعلام این که یک دانشجوی پزشکی در واحدهای بینالمللی 5 تا 10 میلیون تومان شهریه در هر ترم میپردازد گفت: این میزان شهریه در هیچ دانشگاه دیگری وجود ندارد. از این رو برای نخستین بار از سال 88 تدابیری اتخاذ شد که وام شهریه صندوق رفاه به این گروه از دانشجویان هم اختصاص یابد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان علوم پزشکی در ادامه با اشاره به نوسان تخصیص اعتبار به صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در سه سال اخیر گفت: سال 87 اعتبار این صندوق 50 میلیارد ریال بود اما سال گذشته این رقم به 7 میلیارد ریال کاهش یافت که منجر به مشکلات زیادی برای پرداخت وام در این وزارتخانه شد.
وی اضافه کرد: خوشبختانه امسال با تلاش وزیر بهداشت و معاون دانشجویی و فرهنگی، اعتبار این صندوق که از فروردین ماه سال جاری در اختیار قرار گرفته به 35 میلیارد ریال رسید که هماکنون این اعتبار میان دانشگاههای علوم پزشکی توزیع شده است.
نظر شما