حسین چراغی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس افزود: در سال گذشته دو میلیون و 300 هزار TEUکانتینر در این بندر ترانزیت شده است که با توجه به ظرفیت این بندر در حدود 700 هزار تن ظرفیت خالی وجود دارد.
وی ادامه داد: سال گذشته در ترانزیت کالا رشد بسیار خوبی را داشتهایم که دلیل عمده آن را میتوان نصب شبکه توزیع که در بندرشهید رجایی با همکاری شرکت های کشتیرانی بوده را عنوان کرد.
رئیس اداره امور کانتینری بندر شهید رجایی تصریح کرد: از دلایل دیگر این رشد را می توان کاهش مدت زمان ماندگاری کانتینر در بندر، تغییر تعرفهها که به سمت تخفیف و امتیازدهی بوده، تغییر مدلهای قراردادی با شرکتها، افزایش بهره وری کانتینر که 20 درصد رشد داشته را ذکر کرد.
چراغی عنوان کرد: با توجه به تمامی امکانات ارائه شده پیش بینی می شود در سال جدید 10 میلیون TEU ترانزیت کانتینر داشته باشیم.
وی یادآور شد: در راستای پر کردن ظرفیتهای خالی کانتینری در سال جدید در شرایط قرارداد کانتینرها تسهیلات بیشتری را قائل شدهایم که امیدواریم با توجه به این امکان بتوانیم به اهداف خود در این بندر دست یابیم.
رئیس اداره امور کانتینری بندرشهیدرجایی بیان کرد: با ارائه برنامه طرح دقیق راه آهن و خطوط جاده ای اسکله میتوان موانع موجود بر سر راه ترانزیت کالاها را از بین برد و به افزایش ظرفیت کانتینری کمک کرد.
چراغی خاطر نشان کرد: تا کنون 70 هزار TEU ترانزیت داشتیم که رشد 34 درصد را نشان میدهد، پیش بینی می شود 15 تا 20 درصد در کل عملکرد سال جدید با برنامه های تدوین شده رشد ترانزیت کالا را داشته باشیم.
وی با اشاره به تحریم های اعلام شده علیه ایران بیان کرد: 40 درصد از ورود و خروج کالاها از طریق کشتیرانی ایران انجام می شود.
نظر شما