محمد تقی زمانی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: از آنجایی که اجرای این طرح در روستاها زمینه توسعه و عمران روستایی را با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و عدالت محوری در تامین امکانات در روستاها فراهم می کند و با بهبود معیشت و رفاه سطح زندگی مردم در روستاها از مهاجرت بی رویه آنها به شهرها جلوگیری می شود.
وی اظهار داشت: عملیات اجرایی طرح هادی شامل تعریض، تخریب، آواربرداری اجرای جوی و جدول، کانیو، جابجایی شبکه برق، خاکبرداری، زیراساس، زیرسازی، آسفالت، محوطه سازی و پیاده روسازی، احداث پارک کودک و روشنایی معابر است.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: از مجموع روستاهای دارای طرح هادی استان، اجرای این طرح در 279 روستا شروع که 150 روستا به بهره برداری رسیده است.
زمانی نژاد بیان داشت: با توجه به فعالیتهای متنوع و مختلف بنیاد مسکن به روستاییان و سه فعالیت اصلی و محوری بنیاد در زمینه طرح ویژه مسکن روستایی و اجرای طرح هادی روستایی و صدور سند مالکیت و با تغییر چهره روستا و زودن غبار محرومیت سبب شد ساکنین شهرها به سکونت در روستاها تمایل بیشتری نشان دهند و مهاجرت معکوس صورت پذیرد.
وی عنوان کرد: در استان گلستان براساس سرشماری سال 85 نسبت به سال 75 تعداد 95 روستا به روستاهای بالای 100 خانوار افزوده شد.
نظر شما