به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد صادقی افزود: آلرژی معمولا به شکل فصلی در برخی افراد ظاهر میشود اما عدهای دارای علایم آلرژی دایمی هستند که بنا بر توصیه متخصصان، این افراد گزینههای مناسبی برای اعمال رینوپلاستی به شمار نمیروند.
وی ادامه داد: افراد دارای آلرژی مزمن در تمام فصول سال دچار مشکلات تنفسی هستند و در برخورد با هوای سرد، تماس با مواد شیمیایی و سایر محرکهای آلرژن واکنش نشان میدهند.
دبیر علمی چهارمین سمپوزیوم تازههای رینوپلاستی با اشاره به شیوع آلرژی در میان جوانان گفت: از آنجا که بیشتر متقاضیان رینوپلاستی را جوانان تشکیل میدهند فرد متقاضی و جراح میبایست پیش از عمل جراحی نسبت به درمان آلژری فرد اقدام کند.
وی افزود: درمان آلرژی زمانبر است و پزشک میبایست تا ماهها و حتی تا یک سال پس از درمان از اقدام به رینوپلاستی خودداری کند تا از بهبود کامل بیمار و عود نکردن مجدد آلرژی مطمئن شود.
صادقی گفت: مسئله انتخاب صحیح بیمار برای اعمال رینوپلاستی از نکات مهمی است که آگاهی آن از سوی پزشکان از میزان نارضایتیهای پس از اعمال جراحی و شکایات مراجعان از پزشک میکاهد.
وی ادامه داد: در چهارمین سمپوزیوم تازههای رینوپلاستی قصد بر این است که موضوع انتخاب صحیح بیماران و اجتناب پزشکان از مواردی که نیاز به اعمال جراحی در آنها به لحاظ پزشکی احساس نمیشود به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
دبیر علمی چهارمین سمپوزیوم تازههای رینوپلاستی تصریح کرد: طی یک پژوهش صورت گرفته از سوی گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد، حدود 40 درصد از شکایات پس از عمل رینوپلاستی - بیشترین میزان - مربوط به توضیح ندادن کافی در مورد نتیجه عمل از سوی پزشک عنوان شده است.
وی افزود: ضروری است پزشکانی که قصد اعمال جراحی رینوپلاستی را دارند، فرصت بیشتری را برای گفت وگو با داوطلب جراحی زیبایی بینی بگذارند تا انتظارات فرد داوطلب را از حالت ایده آل به واقعیت موجود نزدیک سازند.
چهارمین سمپوزیوم تازههای رینوپلاستی با هدف آشنایی متخصصان با جدیدترین دستاوردهای رشته جراحی زیبایی بینی از سوی گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران 23 تا 25 تیرماه جاری در بیمارستان امام خمینی (ره) برپا میشود.
نظر شما