علی اصغر آشوری در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: احیای طب سنتی و تلفیق آن با طب نوین دارای منافع بی شماری برای جامعه به عنوان یک طرح چند منظوره است.
وی در خصوص طرح مبتنی بر تلفیق طب سنتی وطب نوین گفت: دراین طرح در کنار هر پزشک عمومی یا متخصص، سه نفر آشنا به طب سنتی به عنوان مشاور فعالیت کنند و به پزشک در ارائه دارو و نسخه مشاوره می دهند که این کار حداقل به 500 هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم برای فارغ التحصیلان کشاورزی، گیاه پزشکی، منابع طبیعی، شیمی تغذیه و صنایع داروسازی ایجاد می کند.
دبیر شورای طب سنتی دانشکده پزشکی شهید بابایی قزوین افزود: کار داروسازی سنتی، روغن گیری، عرق گیری، بسته بندی، توزیع و تبلیغات نیز به صورت غیر مستقیم ایجاد شغل می کند.
آشوری یادآورشد: افزایش طول عمر زندگی مردم درایران از دیگر منافع این طرح است زیرا مردم کشورمان با بیش از 70 میلیون جمعیت، پنج برابر مردم چین با بیش از یک میلیارد و 200 میلیون جمعیت، داروی شیمیایی مصرف می کنند که مصرف این میزان داروی شیمیایی عوارض مختلفی چون کوتاهی عمر و بیماری های گوناگون دارد.
وی اظهارداشت: هزینه های ارزی فراوانی به واسطه واردات خرید دارو یا مواد اولیه آن به اقتصاد کشور تحمیل می شود که با اجرایی شدن طرح تلفیق، این هزینه ها کاهش خواهد یافت.
دبیر شورای طب سنتی دانشکده پزشکی شهید بابایی قزوین در خصوص تاریخچه طرح تلفیق طب سنتی با طب نوین دردنیا حاطر نشان کرد: حدود 90 سال پیش تلفیق طب سنتی و طب نوین در کشور چین آغاز شد و با توجه به ویژگی های اخلاقی مردم چین، پزشکان طب نوین و طب سنتی با خلوص نیت در کنار هم نشستند و با طرح عقاید خود، تلفیق مثبتی به وجود آوردند که طب سوزنی چین عالم گیر شد و در کل دنیا دارای شعبات فراوانی است و درآمد سرشاری را برای چینی ها به ارمغان آورده است.
نظر شما