به گزارش خبرنگار مهر در یزد، محمود عالیشوندی شامگاه یکشنبه در جلسه نقد کتاب با حضور مصطفی رحماندوست با اشاره به قرار گرفتن در آستانه نخستین سالگرد درگذشت استاد مهدی آذریزدی اظهار داشت: استاد آذر یکی از موفق ترین خالقان آثار کودک و نوجوان بود و یکی از رازهای موفقیت آذریزدی، ابداع شیوه ای جدید برای روایت داستانهای کهن بوده است.
وی با اشاره به اینکه کارکردن برای کودک و نوجوان علاقه می خواهد، اظهار داشت: شور و هیجان دو عنصری است که نویسندگان حوزه کودک و نوجوان باید به آن توجه جدی داشته باشند.
خمودگی در تصویرگری و مطالب نویسندگان کودک و نوجوان دیده می شود
وی با انتقاد از اینکه وضعیت قصه گویی نیازمند توجه جدی مسئولان و نویسندگان است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر خمودگی در تصویرگری و مطالب نویسندگان حوزه کودک و نوجوان دیده می شود که مورد رضایت مخاطبان نیست.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با بیان اینکه امروزه متاسفانه توان قصه گویی برای فرزندانمان را از دست داده ایم گفت: در ادبیات امروز ما، قدرت تجسم از کودکان گرفته شده و داستانهای موجود اجازه نمی دهد کودک تجسم کند و داستان را در ذهن خود بسازد و پرورش دهد.
عالیشوندی همچنین تصریح کرد: تصویرگران کتاب کودک نیز طی سالهای اخیر بسیار سطحی به تصویرگری پرداخته اند و به نظر می رسد کودکان ما با دیدن بسیاری از تصاویر دچار افسردگی شوند.
عالیشوندی با اشاره به اینکه باید مخاطب را جدی گرفت افزود: هزینه کردن برای قصه های کودکان و نوجوانان سرمایه گذاری برای سرمایه های اجتماعی کشور است که در آینده نه چندان دور فواید آن را برداشت خواهیم کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در پایان خواهان همکاری جدی دستگاه های فرهنگی در برگزاری نمایش های عروسکی و جشنواره قصه گویی در استان یزد شد.
نظر شما