به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، در حالیکه طرحهای مسکن مهر شهرستان دماوند با شتابی مناسب و روندی روبه رشد مسیر خود را می پیماید طرحهای خدمات رسانی به این پروژه در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
به همین منظور و در راستای ایجاد هماهنگیهای لازم بین دستگاههای مختلف خدمات رسانی شهرستان دماوند ظهر پنج شنبه نشستی با حضور روسای ادارات در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد تا معضلات و موانع پیش روی طرح مسکن مهر مرتفع شود.
معاون فرماندار شهرستان دماوند در این نشست طی سخنانی خاطرنشان کرد: پروژه مسکن مهر طرحی است ملی که در تمام نقاط کشور مراحل اجرایی خود را می گذراند و مزایای بسیاری برای قشر کم درآمد جامعه به دنبال خواهد داشت.
توسعه مسکن مهر نیازمند تشکیل کارگروهی تخصصی
فرزاد شلیله بروز مشکلات در انجام هر طرحی را امری طبیعی دانست و افزود: بروز مشکلات در انجام طرحی بدین عظمت از تشکیل تعاونیها تا ارائه خدمات به متقاضیان امری عادی محسوب می شود.
این مسئول با بیان اینکه دستگاههای مختلف شهرستان در زمینه طرح مسکن مکلف هستند، اظهار داشت: امروز دستگاههای مختلف می بایست تلاش در زمینه گسترش طرح مسکن مهر را به عنوان یک تکلیف پذیرفته، زمان را غنیمت شمرده و از موانع نهراسند تا شاهد شکوفایی این پروژه مهم باشیم.
وی خواستار تشکیل کارگروهی تخصصی پیرامون طرحهای مسکن مهر دماوند شد و عنوان کرد: دستگاههای مختلف شهرستان دماوند می بایست با معرفی یکی از کارشناسان اداره مطبوع خود کارگروهی تخصصی و ثابت را تشکیل دهند.
شلیله ادامه داد: وجود این کارگروه می تواند ثمرات مثبتی نظیر تخصصی شدن عملیاتهای دستگاههای مختلف خدمات رسان، انجام اقدامات عمرانی گوناگون به موازات یکدیگر و قانونمند شدن کارکردها را به دنبال داشته باشد.
اطلاعت درباره طرحهای مسکن مهر ناقص است
رئیس اداره گاز شهرستان دماوند نیز در ادامه این نشست گفت: کارشناسان اداره گاز جهت استقرار ایستگاههای گاز در اراضی مسکن مهر نیازمند اختصاص زمینهایی مناسب است.
علیرضا ژرفی امر گازرسانی را پروژه ای زمانبر دانست و افزود: بحث گازرسانی امری زمانبر است و در همین راستا می بایست از هم اکنون تاسیسات این عملیات، در هر دو پروژه مهک و مهرآباد مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول با گلایه از نقصان مدارک لازم پیرامون طرح مسکن مهر خاطرنشان کرد: متاسفانه مدارک لازم و اطلاعات کافی جهت آغاز اقدامات خدماتی نظیر تعداد ساکنین در طرحهای مذکور و نقشه های تکمیلی به دست ما نرسیده و اقدامات بدون این داشته ها امکان پذیر نیست.
وی با اشاره به جمعیت در نظر گرفته شده در طرحهای مسکن مهر دماوند عنوان کرد: با توجه با بار جمعیتی دو پروژه مسکن مهر دماوند و رودهن نیاز به ایستگاه گاز، امری انکار ناپذیر است به همین جهت داشتن اطلاعات جمعیتی دقیق از ضروریات گازرسانی می باشد.
خدمات رسانی در معابر نامشخص دوباره کاری و هدرروی سرمایه بیت المال
رئیس اداره برق شهرستان دماوند خواستار برگذاری نشستهای مسکن مهر این شهرستان درون فضای خود پروژه شد و خاطرنشان کرد: صحبت پیرامون عملیاتهای خدمات رسانی در درون خود طرحها ملموس تر و کارشناسی تر خواهد بود.
سعید حمیدی مشخص نبودن عوارض داخلی پروژه های مسکن مهر را موجب هدرروی سرمایه ها دانست و گفت: اگر قرار است کاری کارشناسی انجام گیرد می بایست بر و کف معابر شهری مشخص باشد.
این مسئول ادامه داد: در غیر این صورت هر گونه اقدام و عملیات خدمات رسانی فاقد دید کارشناسی به انجام می رسد و پس از اسکان متقاضیان دوباره کاریهای هزینه بر به صرف اعتبارات بیت المال خواهد انجامید.
وی با بیان اینکه انجام وظیفه در تسریع مسیر این طرح جهادی وظیفه تمامی مسئولان است افزود: پروژه مسکن مهر طرحی است جهادی و لازم الاجرا اما نباید انجام کار کارشناسی نشده به هدرروی سرمایه و رنج مردم منجر شود.
در نشست امروز مسئولین سایر دستگاههای دولتی خدمات رسان نیز کاستیهایی مشابه را مطرح و موانعی یکسان نظیر فقدان نقشه های تکمیلی و تخصصی، نامشخص بودن بر و کف معابر برای اجرای عملیاتهای خدمات رسانی و عدم ارسال مدارک لازم جهت آغاز پروژه را بیان داشتند.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما