محمد مشاری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: این پروژه را معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی در دست اجرا دارد و در همین راستا ارتباطی تشکیلاتی با سازمان فرهنگی هنری شهرداری برقرار شده است. قرار است فاز نخست این طرح مهرماه و به صورت شبکهای داخلی راهاندازی شود.
وی با اشاره به تشکیل کارگروهی برای این پروژه در شهرداری تهران از عضویت ایازی، آیتالهی، حسینی، خوراکیان و ضرغامی در این کارگروه که دبیرخانه آن در بوستان گفتگو واقع است، خبر داد و افزود: عنوان این طرح کتابخانه دیجیتال علوم انسانی است و قرار است فایل پی دی اف تمامی کتابهای این حوزه به اشتراک گذاشته شود.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره مراحل راهاندازی این کتابخانه دیجیتال هم گفت: دستاندرکاران این پروژه در حال تامین محتوای این کتابها به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی هستند.
همچنین بر اساس اطلاع خبرنگار مهر، شهرداری تهران که تاکنون اقدام به تاسیس و توسعه خانههای فرهنگ و فرهنگسراها و کتابخانههای روزانه و شبانهروزی زیادی کرده است، در صدد است با راهاندازی کتابخانه دیجیتال علوم انسانی، اولین قدم را در راه شبکهای کردن کتابخانهها و ایجاد کتابخانههای دیجیتال در حوزههای مختلف بردارد.
تعداد آثار این کتابخانه دیجیتالی حوزه علوم انسانی 50 هزار عنوان کتاب خواهد بود که پس از راهاندازی از طریق شبکه اینترنت شهرداری تهران در کتابخانهها، فرهنگسراها و خانههای فرهنگ شهرداری تهران قابل دسترس خواهند بود. با این حال و البته در صورت تامین محتوای کتابها به دو زبان دیگر (انگلیسی و عربی) تعداد آنها به 200 هزار عنوان خواهد رسید.
نظر شما