دکتر مایکل گلسپی در مورد این موضوع که آیا فراغت تابستانی برای اساتید دانشگاهی به منزله تداوم فکر و اندیشه است، به خبرنگار مهر گفت: تعطیلات تابستان برای اکثر اساتید و مدرسان دانشگاهی اوقات فراغت سخت و دشواری است. این تعطیلات به منزله قطع ارتباط با تفکر و تحقیق نیست.
وی تصریح کرد: در تعطیلات تابستانی اساتید و مدرسان دانشگاهی فرصت مطالعه، تحقیق، نوشتن و آماده شدن برای سال تحصیلی جدید را پیدا میکنند.
حاصل تحقیقات استاد در فرصت فراغت، یاریگر دانشجو در طول تحصیل است
مؤلف "ریشههای الهیاتی مدرنیته" در ادامه خاطر نشان کرد: در طول دوران تحصیل و ایام دانشگاه، فرصت و زمان مدرس و استاد دانشگاه بسیار محدود است و ساعات زیادی از اوقات او صرف مسایل و امور آموزشی میشود.
وی افزود: حتی در مواقعی هم که مدرس در خارج از محیط دانشگاه به سر میبرد، باز هم در ارتباط با کارها و فعالیتهای دانشگاهی و علمی است. برای نمونه خود من الان به ظاهر "برای تعطیلات" در رومانی هستم. ولی روزانه هفت ساعت مطالعه و پژوهش درباره ایده تساهل از دیدگاه متفکران رومانیایی معتقد به تثلیث در قرن 17 میلادی، انجام میدهم.
گلسپی در ادامه با اشاره به موضوع اصلی این تحقیق تصریح کرد: این متفکران آموزهها و اصولی از ادیان اسلام، مسیحیت، یهودیت و اومانیسم ایتالیایی را با یکدیگر ترکیب کردهاند.
وی افزود: این تحقیق و تلاش پژوهشی در آینده به چاپ خواهد رسید و دانشجویان من میتوانند از نتایج و حاصل این کار پژوهشی بهره ببرند و به نوعی در این حوزه مطالعاتی پیشرو باشند.
تحقیقات علمی انجام شده توسط اساتید، مسیر تحقیقات فاخر و جدی دانشجویان را هموار میکند
مؤلف "نیهلیسم بعد از نیچه" تصریح کرد: حاصل این تلاش و کار پژوهشی، بنده را قادر خواهد ساخت تا به دانشجویانم در این عرصه راهنمایی مناسب عرضه دارم.
استاد علوم سیاسی دانشگاه دوک با اشاره به رقابت علمی فزاینده در سطح جهانی یادآور شد: برای داشتن و ایجاد دانشگاههایی در سطح و کلاس جهانی باید این فرصتها در اختیار استاد باشد تا بتواند در این رقابت علمی به موازات سایرین پیش رود.
گلسپی در پایان خاطر نشان کرد: برای اینکه بتوان دانشجویانی داشت که آثار و کارهای آنها قابل توجه باشد و بتوانند در عرصه پیشرفت فزاینده و اقتصاد جهانی شده، مطرح باشند و آرای آنها مورد توجه قرار گیرند، دانشگاه باید فرصتهای مطالعاتی در اختیار اساتید قرار دهند تا از رهگذر این فرصت و وقت آزاد، اساتید بتوانند تحقیقات خود را تکمیل کنند.
مایکل گلسپی استاد فلسفه و علوم سیاسی در دانشگاه دوک امریکا است. حوزههای تخصصی او فلسفه سیاسی، فلسفه قارهای مدرن و تاریخ فلسفه سیاسی است. وی همچنین در حوزههای نظریههای سیاسی، ایدهآلیسم آلمانی و اگزیستانسیالیسم صاحبنظر است.
گلسپی صاحب آثار و کتابهای بسیاری در حوزه فلسفه و اندیشه سیاسی است. هگل، هایدگر، بنیان تاریخ و "نیهیلیسم قبل از نیچه" از جمله کتابهای او به شمار میروند.
نظر شما