محمد فیض در گفتگو با خبرنگار مهر آمار پرونده های متشکله طی نیمه دوم خرداد ماه سال جاری را در زمینه قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی 77 مورد اعلام کرد و افزود: به دلیل اهمیت موارد بهداشتی، مبارزه با کالاهای قاچاق در حوزه آرایشی بهداشتی در اولویت کمیسیون قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: طی بازرسی های انجام گرفته از 389 واحد صنفی توزیع کننده محصولات آرایشی بهداشتی در این مدت، تعداد 77 فقره پرونده تخلف تشکیل و به مراجع ذیصلاح ارسال شده است.
معاون بازرسی و نظارت سازمان بازرگانی استان گیلان دلیل تخلف این واحدها را تداخل صنفی عنوان کرد.
وی ضمن تاکید بر برگزاری جلسات کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان گیلان بصورت مستمر و کارشناسی با مجامع و اتحادیه های صنفی مرتبط و ادارات تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت و انجام گشتهای مشترک ویژه در شهرستانهای تابعه گفت: براساس گزارش واصله از شهرستانهای تابعه، تعداد 25 مورد گشت مشترک با ادارات مرتبط انجام گرفته است.
فیض با اشاره به توسعه اقدامات فرهنگی بعنوان یکی دیگر از برنامه های کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، یاد آورشد: در این زمینه ضمن هماهنگی با روابط عمومی سازمان و مجامع امور صنفی نسبت به چاپ بروشور و اطلاع رسانی از طریق رسانه های خبری اقدام شده است.
وی در ادامه افزود: همچنین بازرسان سازمان بازرگانی و مجامع امور صنفی استان گیلان 309 واحد صنفی تولیدی نان آزادپز، کلوچه پزی(صنفی و غیرصنفی)، تولید ماکارونی و قنادی را مورد بازرسی قرار دادند.
معاون بازرگانی گیلان گفت: این بازدیدها به منظور تشدید کنترل و نظارت بر واحدهای تولیدی مصرف کننده آرد و جلوگیری از افزایش کاذب قیمتها طی نمیه دوم خرداد ماه انجام شده است.
وی عنوان کرد: در بازرسی های انجام گرفته از 130 واحد نانوایی، 99 واحد کلوچه پزی و 80 واحد قنادی و تعداد 10 واحد متخلف شناخته شدند.
فیض همچنین عدم درج قیمت و عرضه خارج از شبکه آرد مصرفی را از تخلفات مشهود عنوان کرد و یادآور شد: در این زمینه تعداد 37 کیسه آرد یارانه ای از واحدهای خبازی آزادپز و 140 کیسه از واحدهای کلوچه پزی کشف شد که پس از تشکیل پرونده تخلف در مجموع به مبلغ 12 میلیون و 292 هزار ریال برای رسیدگی و صدور حکم به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
نظر شما