به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان هوشنگ شیشهبران در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه بین المللی فلزات گران بها، طلا، جواهر، نقره، ساعت، سنگهای تزیینی، ماشین آلات و صنایع وابسته در اصفهان افزود: صنعت طلا از ممتازترین صنایع کشور است که به سبب اشتغالزایی فراوان، ارزش افزوده قابل توجه و زودبازده بودن از ویژگیهای خاصی در اقتصاد کشور برخوردار است که متأسفانه سرعت پیشرفت آن در ایران کمتر از سرعت جهانی است.
وی ادامه داد: این درحالی است که به اعتقاد مورخان، این صنعت در ایران سابقهای بیش از پنجهزار سال دارد و توانایی ایرانیان نیز در ساخت زیور آلات، حیرت انگیز است.
شیشهبران افزود: این صنعت از نظر رقابتپذیری رتبه چهارم جهانی را به خود اختصاص داده اما عدم تطبیق تولید کنندگان داخلی با پیشرفتهای جهانی در نهایت سبب کاهش رقابت و واگذاری سهم بازارهای جهانی به تولید کنندگان خارجی شده است.
وی تصریح کرد: فعالیت 70 هزار واحد تولیدی و اشتغال 280 هزار نفر در این بخش نشان دهنده امنیت صنعت طلا و جواهر در ایران است.
نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر کشور ادامه داد: علیرغم مشکلات موجود در این صنعت، ایران ششمین مصرف کننده زیورآلات و طلا در جهان است و تنها وجود این سطح از تقاضا، زمینه ساز بقای این صنعت تا به امروز بوده است.
وی در خصوص اقدامات این اتحادیه در سال گذشته گفت: بررسی وضعیت صنعت طلا در استانهای کشور از طریق سفرهای استانی، تشکیل نشستهایی با حضور مسئولان نیروی انتظامی به منظور ارتقای امنیت واحدهای تولیدی، برگزاری جلسات متعدد با سازمان های ذیربط، ساماندهی واحدها و اتخاذ تدابیر ویژه به منظور برخورد با واردات غیرقانونی زیور آلات به کشور از جمله مهمترین این اقدامات بوده است.
نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر کشور در بخش پایانی سخنان خود خبر از تشکیل کمیتههای 6 گانه در این اتحادیه داد و از این کمیتهها با عناوین روابط بین الملل، آموزشی وفنی، پشتیبانی، بازرسی و شکایات، روابط داخلی و مطبوعات و رسانه ها نام برد.
نظر شما