به گزارش خبرنگار مهر در قم، دکتر رضا مؤمنین قبل از ظهر پنجشنبه در نخستین همایش نخبگان شاهد و ایثارگر استان قم که با محوریت بصیرت دینی و رسالت نخبگان شاهد در عصر حاضر در تالار معصومیه استانداری قم برگزار شد، با تأکید بر جایگاه نخبگان به عنوان سرمایههای ارزشی کشور بیان داشت: تجلیل از نخبگان، ارج نهادن به شایسته سالاری و افراد شایسته است که جامعه اسلامی برای رشد و تعالی خود به آن نیازمند است و امروز بنیاد شهید کشور مفتخر است که اعلام کند دو هزار و 200نفر از جامعه نخبه کشور را جامعه شاهد و ایثارگر تشکیل میدهد.
وی در این خصوص اضافه کرد: امروز در نظام جمهوری اسلامی تفکر استفاده از افراد نخبه و ارزشی در دستور کار قرار گرفته است و به تبع آن بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور نیز با توجه به رسالت عظیم و نگاه خدمت رسانی به بالاترین و ارزشمندترین قشر جامعه، این هدف را دنبال میکند.
مؤمنین در ادامه فکر و پشتکار را دو ویژگی برجسته نخبگان عنوان کرد و گفت: نیرو و قوه خلاقیت نخبگان 10 درصد مربوط به استعداد ذاتی آنان و نود درصد به پشتکار و اعتقاد آنان بستگی دارد و گام اول در مسیر نخبگی، اتصال به منبع اعتماد و اتکا و گام دوم باور داشتن به این است که او میتواند.
بنیاد نخبگان شاهد و ایثارگر باید پرچمدار نخبگان کشور باشد
معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تصریح کرد: در شرایط کنونی باید پرچم دار نخبگان کشور، بنیاد نخبگان شاهد و ایثارگر باشد و باید سعی شود تا مدیریت کلان کشور در دست امثال نخبگان شاهد و ایثارگر قرار گیرد تا کشور با امنیت خاطر بیشتری به سوی رشد و توسعه حرکت کند.
مؤمنین همچنین تأکید کرد: در کنار رشد کیفی باید به رشد کمی نیز توجه داشت و همراه با کار شناسایی افراد نخبه جامعه شاهد و ایثارگر باید در درون خانوادههای شاهد و ایثارگر نخبه پروری کرد و برای این منظور باید برای فرزندان آنان در مقاطع پایینتر تحصیلی برنامهریزی و جدیت کرد و مدارس استعدادهای درخشان شاهد و ایثارگر را تأسیس نمود.
تصمیمات کشور باید مبتنی بر کار تحقیقی باشد
وی خطاب به مسئولان و نخبگان کشور گفت: نخبگان و مسئولان کشور باید همه تصمیمات خود را مبتنی بر تحقیق بدانند و جامعه باید تحقیق محورعمل کند و همچنین باید یک ارتباط نزدیک بین مسئولان داخل نظام، مراجع علمی و نخبگان کشور وجود داشته باشد.
مؤمنین در پایان در خصوص انتظارات بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور از بنیاد شهید و مسئولان استان قم اظهار داشت: شناسایی کامل نخبگان شاهد و ایثارگراستان، تشکیل مستمر جلسات هم اندیشی در کارگروههای مربوطه، تدوین نقشه راه تا پایان سند چشم انداز 20 ساله کشور توسط نخبگان، ارتباط نزدیک با مرکز دانش پژوهان، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای نخبگان شاهد و ایثارگر استان، استفاده بهینه از نظرات نخبگان در سطوح مختلف تصمیم گیری و مدیریتی استان، توجه به امر نخبه پرور از سنین پایین و ... از جمله انتظاراتی است که از نخبگان و مسئولان در جهت حمایت از نخبگان و نخبه پروری وجود دارد.
قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگان کشور نخبگان را سرمایههای ارزشی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: امروز مفتخریم که دو هزار و 200 نفر از جمعیت نخبه کشور را نخبگان جامعه شاهد و ایثارگر تشکیل میدهند.
کد خبر 1117225
نظر شما