محمد اشرفی به خبرنگار مهر گفت: اگر این قانون موفق بود در گذشته تغییر نمیکرد و شرایط به شکل فعلی برنمیگشت. اجرای این طرح سینمای ایران را به عقب برمیگرداند و معاونت سینمایی باید در زمینه تولید فیلم به نتیجه مثبت برسد و بتواند گلوگاه تولید را با برنامهریزی درست به سمتی هدایت کند که به نفع سینمای ایران باشد.
وی ادامه داد: سینمای ایران و بخش اکران و توزیع با مشکلات اقتصادی گسترده مواجه است و مردم به دیدن بیشتر تولیدات این سینما نمیروند. ماهواره و برنامههای تلویزیون رقیبان قدرتمندی برای سینما شدهاند. نکته مهم این است که با وضع قوانین و مقررات سینمای ایران به سمتی برود که تولیدات بهتر و مطلوبتر شوند.
اشرفی افزود: فیلمهای سینمایی تازگی و طراوت ندارند و با اجرای طرح جدول اکران مشکل سوژههای تکراری و نگاه کلیشهای این فیلمها حل نمیشود. اجرای این طرح سالنها را ورشکسته و سینماداری را نابود میکرد. در سالهای اخیر سالنهای سینما بازسازی و احیا شده اما فیلمها تغییری نکردهاند. اگر معاونت سینمایی در بخش تولید دقت و وسواس به خرج بدهد مشکل نمایش فیلمها حل میشود.
مدیر سینما ماندانا ادامه داد: عدهای به قدرت گرفتن سینماداران انتقاد میکنند اما وضعیت اکران را تهیهکنندگان و مردم تعیین میکنند. در حوزه تولید با انفجار روبروییم و بازاری برای نمایش این فیلمها نداریم. بعضی از تهیهکنندگان در مرحله تولید هزینه فیلم را به دست میآورند و نیازی به اکران فیلمشان ندارند.
نظر شما