به گزارش خبرنگار مهر در یزد، رضا بردستانی یکشنبه شب در مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد درگذشت استاد مهدی آذریزدی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده در این دبیرخانه افزود: پایه گذاری نخستین جایزه بین المللی ادبیات کودک و نوجوان در ایران، ایجاد ارتباط فرهنگی با بنیادهای فرهنگی و جوامع دانشگاهی ملل مختلف، برخورد تخصصی با مقوله ادبیات کودک به ویژه در امر خلق و انتشار آثار، تاسیس مجتمع فرهنگی، هنری و پژوهشی با رویکرد آموزشی، خدماتی و فرهنگی، تاسیس انتشارات به معنی خاص برای انتشار آثار مرتبط با کودکان و نوجوانان و نشر فصلنامه و سالنامه کودک و نوجوان از مهمترین برنامه های دبیرخانه بنیاد آذریزدی است.
وی تاسیس سینمای کودک، تاسیس پارک کودک با نگاه فرهنگی - آموزشی، برگزاری مسابقات ملی و بین المللی در زمینه های تصویرگری، نقد و ترجمه آثار منتخب، اهدای نشان دو سالانه استاد مهدی آذریزدی در سطح ملی و بین المللی و ... را نیز از دیگر برنامه های دبیرخانه بنیاد آذریزدی برشمرد و افزود: این برنامه ها به تدریج به مرحله اجرا درخواهد آمد.
نخستین کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان شهریورماه امسال راه اندازی می شود
بردستانی با بیان اینکه بسیاری از برنامه های این دبیرخانه نیز به مرحله اجرا درآمده است، عنوان کرد: پایگاه اینترنتی سه زبانه آذریزدی راهاندازی شده همچنین تفاهمنامهای با اداره کل کتابخانههای عمومی استان یزد برای احداث کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان نیز منعقد شده است.
وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس نخستین واحد کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان، تا شهریورماه سال جاری در مجتمع امام علی (ع) یزد افتتاح میشود.
مسئول دبیرخانه بنیاد آذریزدی همچنین با اشاره به مقبره آذریزدی نیز عنوان کرد: حسینیه خرمشاد یک آرامستان محلی است و بین پنج تا 11 نهاد برای انجام کار در این حسینیه تصمیم گیرنده هستند و هنوز به نتیجه قطعی در این زمینه دست نیافته ایم.
بردستانی خاطرنشان کرد: با این وجود فراخوان طرح مقبره آذریزدی منتشر شده و نقشه زمینی و هوایی نیز از آرامگاه وی تهیه شده و امیدواریم به زودی طرح مقبره استاد آذر به مرحله اجرا درآید.
وی با ذکر خاطراتی از استاد مهدی آذریزدی اظهار داشت: هر جا که به بهانه ای از استاد آذر و آثار او تجلیل میشد، اشک از چشمانش جاری می شد.
نظر شما