به گزارش خبرنگار مهر در مراسم اختتامیه بخش تجسمی جشنواره ملی جوان ایرانی که روز گذشته، 27 تیر در تالار وحدت برگزار شد، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: همانطور که در شورای عالی جوانان تصویب شده همه دستگاههای اجرایی کشور باید برای کشف استعدادهای جوان از جای جای ایران کمک کنند تا میدانی برای بروز و بهرهگیری بیشتر از نخبهها و آثار تولیدی باشد.
وی ادامه داد: پیگیری و انجام این کار در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر عهده معاونت هنری است. بر این مبنا باید تلاش کنیم تا تولیدات هنری در اختیار همه دستگاههای اجرایی قرار بگیرد و در سطح بینالملل نیز ارائه شود. برای انجام این مهم نیز دفاتر معاونت هنری در خارج از کشور در تلاش هستند تا این هدف را محقق کنند چراکه به نظر من ما در ایران، مشکلی در تولید و خلق اثر نداریم و از نظر کمی، سیری سعودی را طی میکنیم بلکه تنها باید برای استفاده از این آثار تلاش بیشتری کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: حضور هنرمندان جوان در جشنوارههای هنری، آینده درخشانی را برای هنر ایران ترسیم میکند. هنر ایران باید جایگاه بالاتری در دنیا داشته باشد چون ظرفیت کسب این جایگاه در هنر و هنرمندان ایرانی وجود دارد اما این هدف باید با همکاری همه سازمانهای اجرایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت بگیرد.
مسعود شجاعی طباطبایی، دبیر بخش تجسمی جشنواره ملی جوان ایرانی با اظهار امیدواری از اینکه دبیرخانه دائمی تشکیل شود، گفت: هفت رشته نگارگری، خوشنویسی، نقاشی،کاریکاتور، پوستر، تصویرسازی و عکاسی برای این جشنواره انتخاب شده بود که بعد از اعلام فراخوان 165 هزار اثر در کمتر از چهار ماه ارسال شد.
شجاعی طباطبایی در بخش دیگری از مراسم در مورد آثار ارسال شده گفت: از میان آثار ارسالی، 1488 اثر از 1023 نفر پذیرفته شد که بیشترین آثار در بخش عکاسی بود.
دبیر بخش تجسمی جشنواره ملی جوان ایرانی با اشاره به اینکه مقدمات برگزاری نمایشگاه از اسفند سال گذشته شروع شد، گفت که ایجاد نشاط اجتماعی و امید به آینده شعار برگزارکنندگان بوده است.این کاریکاتوریست اما پایان این جشنواره را آغازی برای دورههای بعدی دانست: کار با پایان یافتن این جشنواره برای دوره بعدی شروع میشود. امیدواریم در این جشنوارهها خلاقیت جوانان کشور معرفی و زمینه حمایت از آنها فراهم شود.
همچنین در ادامه جوایز بخشهای مختلف اهدا شد. در رشته پوستر میلاد فروزنده با یک تندیس، دیپلم افتخار به همراه 20 میلیون ریال وجه نقد نفر اول، محمد اردلانی هیدج دیپلم افتخار به همراه 15 میلیون ریال وجه نقد و مجتبی ادیبی با دیپلم افتخار به همراه 10 میلیون ریال وجه نقد دریافت وبه عنوان نفرات برگزیده شناخته شدند. امیر انعامی، محمدتقی افشاری صفوی، محمدعلی عدنانای، مینا ولیزاده و علی میرحسینی نیز تقدیر شدند.
در رشته کاریکاتور موضوعی شاهین هوشمند، محمود نظری و وحید خدایار به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی و حامد زمانی گندمانی، سهیل محمودی، محمود آزادنیا و مجتبی حیدرپناه تقدیر شدند.
در بخش کاریکاتور چهره نیز هادی حبیب آبادی، علیرضا باقری قلی آبادی، پوریا هادی زاده نفرات برتر بودند و مرتضی خسروی، روح الله طغیانی، وحید جعفری، لالا دلفان، شیوا زمانفر و اسماعیل چشرخ تقدیر شدند.
در بخش خوشنویسی نفرات برتر در گرایشهای مختلف مورد تقدیر قرار گرفتند. در گرایش نستعلیق غفار قنبرپور، علی طوفانی وعلی سلطان آبادی به عنوان نفرات برتر و امید نمازیان نجف آبادی، منیره السادات قریشی، شیرین شارستانی، وحید محمدیفر و هادی سیدخوانی شایسته تقدیر معرفی شدند.
در گرایش شکسته نستعلیق نورالدین کرمی نفر اول، لالا صادقی و میثم سلطانی به صورت مشترک رتبه دوم، ذبیح الله لولوئی مهر و شهرام روحی خواجه لو به صورت مشترک رتبه سوم معرفی شدند. مهدی مدنی، ایمان وکیلی مطلق، محسن پیروان، پویا پورمشکی، بهادر پگاه تقدیر شدند.
در گرایش خط معلی نیز جابر علیرضایی، کاوه افرائی عربانی و علی اکبر کاکویی نفر اول تا سوم و نشاط حقیقی، آذین ناسوتی، بهزاد سعیدی قوی اندام، نیلوفر سعیدی قوی اندام و محمود رحیمی در بخش تقدیرشدگان معرفی شدند.
در بخش گرایش نقاشی خط نشاط حقیقی نفر اول، ایمان آلبوغبیش و رقیه صحیحی به صورت مشترک نفر دوم، سولماز ذبیحی نیکچه و شادی طلایی داغدای به صورت مشترک نفر سوم شناخته شدند. سمینه شاهی گاور قلعه، ساناز البرزی دره دریا، احسان موسوی راد، سجاد اعظم پور و منصوره درویش تقدیرشدگان این گرایش بودند.
در بخش تصویرسازی مریم مولیایی، محمود مختاری مهربانی، میثم موسوی نفرات اول تا سوم و عسل فلاح شهرک، احسان حاجی بابایی، محمد حسین میرباقری، میثم برزا و مینا محمد بیکی کاسوائی تقدیر شدند.
در رشته تصویرسازی کودک و نوجوان نیز فریدالدین ملایی، زهرا حقگو و سارا نارستان به عنوان نفرات برتر و فرناز جهانی، نرجس سادات محمدی، فاطمه السادات درت التاج طهرانی، مریم مولایی، میثم موسوی و هاجر سلیمی نمین جایزه دریافت کردند.
در بخش نگارگری نیز فرنگیس یادگار، نغمه ترابیان، طیبه نداف، در بخش گل و مرغ محسن سید فتاحی، امیر طوفانی، سمانه دوستینیا، در گرایش تشعیر، محمدرضا یدالهی فارسانی، گلنوش دهکردی، سمیه آقاعلی و در گرایش تذهیب و مژگان مسی، حسین محمدی هفشجانی و زهرا تندکار به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
بخش تجسمی جشنواره ملی جوان ایرانی از 15 تیر در موسسه فرهنگی هنری صبا آغاز شده بود.
نظر شما