به گزارش خبرنگار مهر، مرحله نهایی این مسابقه که از سوی دانشگاه مالک اشتر و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع برگزار می شود، با حضور 37 تیم آغاز به کار کرد در این مرحله تیم ها سازه های خود را در محیط عملیاتی تست می کنند.
مرحله نهایی مسابقه طراحی زیر دریایی های کنترل از راه دور در دانشگاه مالک اشتر واحد اصفهان برگزار می شود تیم های شرکت کننده در مرحله نهایی در بخش های مراحل تست سرعت، حرکت زیر سطحی، مرحله زیگزاک سطحی و زیر سطحی و مرحله دوار با یکدیگر به رقابت می پردازنند.
زیر دریایی های طراحی شده باید بتوانند مسیر مستقیم با طول ۴۰ متر را در کمترین زمان ممکن طی کنند سازه هایی که بتوانند مسافت مورد نظر را در کمتر از یک دقیقه طی کنند، حائز امتیاز می شوند.
در مرحله زیگزاک سطحی و زیر سطحی سازها باید مسیر مارپیچ را در کمترین زمان ممکن طی کنند به این صورت که زیردریایی در ابتدا از زیرسطح شروع به حرکت کرده و پس از عبور از فاصله بین ستون دوم و سوم، به سطح آب بیاید و فاصله بین ستون چهارم تا دروازه نهایی را به صورت سطحی ادامه دهد زمان طی کردن این مسیر حداکثر دو دقیقه است.
در مرحله زیگزاک سطحی و زیر سطحی نیز زیر دریایی ها باید مسیر بیضی شکل را طی کنند به این معنا که پس از عبور از دروازه شروع (دروازه لیزری) بایستی حرکت خود را به صورت سطحی ادامه دهند و قبل از رسیدن به دروازه های بین مسیر به زیر سطح رفته و پس از عبور از دروازه به روی سطح آمده و به حرکت ادامه دهند هر زیردریایی بایستی 3 دور کامل مسیر را طی کرده و پس از پایان سومین دور از دروازه پایان بگذرد زمان در نظر گرفته شده برای این مرحله 3 دقیقه است.
نظر شما