به گزارش خبرنگار مهر، علی ذبیحی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی امروز دوشنبه در سالن کنفرانس سازمان تامین اجتماعی در یک نشست خبری در پاسخ به خبرنگار مهر درباره زیان ده بودن شرکتهای زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی بنا بر اعلام هیئت تحقیق و تفحص مجلس افزود: در آخرین نشست مجمع شرکت سرمایه گذاری شستا در سال گذشته این شرکت هزار و 50 میلیارد تومان سود داشته و هیچ یک از شرکتهای تحت مجموعه شستا ضرر ده نبوده اند.
وی تاکید کرد: بحث هایی که این روزها درباره نحوه عملکرد مدیران شستا و سوء استفاده های مالی آن مطرح شده مانند بسیاری از دستگاههای دیگر است و این احتمال وجود دارد که مدیران شستا نیز در برخی موارد دچار تخلفات مالی شده باشند.
ذبیحی با اعلام اینکه امسال از این شرکت سود خوبی حاصل می شود، اظهار داشت: با تمام گستردگی شرکتهای سرمایه گذاری شستا، سود حاصل از این شرکت در مقایسه با هزینه های سازمان تنها هفت تا هشت درصد هزینه ها را جوابگوست.
وی تاکید کرد: شرکتهای سرمایه گذاری همه سود خود را به این سازمان واگذار نمی کنند و بخشی از سود را برای هزینه خود نگه می دارند.
وی درباره نحوه دریافت سود سال گذشته شستا تاکید کرد: سود سال گذشته این شرکت 900 میلیارد تومان بود که 650 میلیارد تومان آن پرداخت شده و بقیه به تدریج اخذ می شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه درباره برگزار نشدن جلسات شورای عالی سازمان تامین اجتماعی پیش از منحل شدن و جایگزینی هیئت امنا در سال گذشته اظهار داشت: سال گذشته جلسات شورای عالی سازمان به این دلیل که مجلس شورای اسلامی به اساسنامه جدید سازمان ایراد گرفت به صورت مستمر تشکیل نشد.
وی با اعلام اینکه بین وی و صادق محصولی هیچ اختلافی وجود ندارد، تاکید کرد: اختلافات درباره اساسنامه باعث ایجاد چالش در سازمان شد و با اینکه دولت در این زمینه با مجلس هم نظر نبود اما در این موضوع کوتاه آمد و این کوتاه آمدن باعث شد تا کارها در شورای عالی و تشکیل جلسات معطل بماند.
وی درباره میزان بدهی دولت به این سازمان اظهار داشت: نه تنها دولت فعلی بلکه دولتهای پیشین با پرداخت نکردن سهم سه درصد خود از هزینه ها باعث افزایش بدهی به این سازمان شدند و تا این لحظه دولت 20 هزار میلیارد تومان به سازمان بدهکار است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره بدهی سازمان به مراکز درمانی تصریح کرد: بدهی صندوق تامین اجتماعی به مراکز درمانی از سال گذشته 200 میلیارد تومان است و علاوه بر آن پرداخت مطالبات چهار ماه امسال و و هزینه ها در قبال هم ترازی حقوق نیز 97 میلیارد تومان به هزینه های سازمان اضافه می کند. همچنین تا این لحظه در حدود 500 میلیارد تومان بدهی برای سازمان به وجود آمده که اگر فاصله پرداختها به مراکر درمانی بیشتر شود بدهی ها بیشتر هم می شود.
وی تاکید کرد: افزایش حقوق 6 درصدی بازنشستگان نیز حدود 70 میلیارد تومان ماهانه برای سازمان بار مالی ایجاد می کند.
ذبیحی با اعلام اینکه بیمه کارگران ساختمانی از دو هفته گذشته به شعبه های سازمان ابلاغ شده و کارگران می توانند برای برخورداری از این خدمات اقدام کنند، درباره بیمه زنان خانه دار تاکید کرد: این طرح سال گذشته پیش از انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد اما اجرایی نشد و پیش بینی می کنیم با اجرای این طرح که از نظر اقتصادی به سود سازمان است در سال اول اجرا بین دو تا سه میلیون نفر از این طرح استقبال کنند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه شرکت تله کام اوپراتور سوم تلفن همراه در ایران به عنوان یکی از شرکتهای سرمایه گذاری این سازمان است تاکید کرد: پروژه تله کام در دهه فجر امسال همراه سوم را به مردم ارائه می کند و تا چند سال آینده باید منتظر سود سهام سرمایه گذاری شده این سازمان در این زمینه باشیم.
وی در این نشست با خطاب قرار دادن نمایندگان مجلس از تصویب برخی طرحها و اظهار نظرات نمایندگان در خصوص مسائل سازمان تامین اجتماعی انتقاد کرد و اظهار داشت: برخی از مصوبه ها درمجلس شورای اسلامی به تائید نمایندگان می رسد که امکان دارد تا چهار سال آینده نیز اجرایی نشود. برخی غل و زنجیرها دست و پای سازمان را برای اجرای مصوبات بسته که اگر این مشکلات حل شود بسیاری از کارها با سرعت بیشتری انجام می شود.
نظر شما