به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع مختلف اینترنتی، حدود 20 نفر از نمایندگان دینی اسلام، مسیحیت، یهودیت، سیک و هندو در بروکسل با خوزه مانوئل باروسو رئیس کمیسیون اروپا، جرزی بوزک رئیس پارلمان اروپا و هرمان وان رومپوی رئیس شورا اروپا دیدار کرده و به بررسی راههای مؤثر مبارزه با فقر و محرومیت اجتماعی به عنوان ضرورتی برای سران اروپایی پرداختند.
این دیدار ششمین سری از دیدارهای سالانه است که در سال 2005 از سوی باروسو آغاز شد. این دیدار در چارچوب پیمان لیسبون صورت گرفته که تصریح میکند اتحادیه اروپا گفتگویی باز، شفاف و منظم را با ادیان، کلیساها و جوامع دینی حفظ میکند.
باروسو در این دیدار اعلام کرد: در اروپا چندین میلیون شهروند در حاشیه لبه محرومیت اجتماعی زندگی میکنند که این امر نشانه ضعیفی برای یکی از غنیترین مناطق جهان است. درحالی که اروپا از این بحران بار دیگر احیا میشود باید شاهد رشد نسلی باشیم که آسیب پذیرترین اقشار را در جریان کلی جامعه جای میدهد.
وی افزود: کلیساها و جوامع دینی مهمترین ارائه کننده خدمات اجتماعی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند. اگر میخواهیم مبارزه مؤثری با فقر داشته باشیم، توجه به تجربه وسیع و پایدار آنها ضروری است.
جرزی بوزک رئیس پارلمان اروپا افزود: وعده زندگی بهتر برای همه بدون استثنا باید در قلب پروژه اروپایی جای گیرد. مبارزه با فقر و انسجام اجتماعی وظیفهای برای تمام سطوح ملی، محلی و اروپایی و همچنین مردم عادی و شخصیتهای دینی است.
وی افزود: اولویت اصلی و اولیه ما احیای امنیت اقتصادی و اجتماعی است و جوامع دینی نقش مهمی در این رابطه دارند و تجربه آنها امروز در زمان بحران بسیار ارزشمند است.
نظر شما