به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جواد محمودی بعد از ظهر سه شنبه در نشست بررسی وضعیت دریاچه ارومیه که با حضور نماینده عمران و توسعه سازمان ملل متحد در سالن جلسات معاونت عمرانی افزود: بر اساس طرحهای مصوب در این کمیته برای تامین سه میلیارد مترمکعب آب مورد نیاز دریاچه ارومیه طرحهای عمرانی و زیربنایی به ارزش بیش از 40 هزار میلیارد ریال معادل چهار میلیارد دلار تصویب شده است.
وی در ادامه از تصویب سند ملی دریاچه ارومیه خبرداد و بیان داشت: با یک برنامه ریزی دقیق برای رساندن دریاچه ارومیه به شرایط طبیعی تمام تلاش و همت خود را بکار خواهیم گرفت.
محمودی با بیان اینکه عزم دولت جمهوری اسلامی ایران در احیای دوباره و حفاظت از دریاچه ارومیه به عنوان یک از مظاهر و مصادیق زیست محیطی بسیار جدی است اظهارداشت: در سفر سوم ریاست جمهوری به استان تصمیمات راهبردی برای نجات آن اتخاذ شده است.
وی ادامه داد: در این سفر رئیس جمهوری کشورمان محمود احمدی نژاد شخصا به مباحث دریاچه ارومیه متمرکز شد و کمیته ای را به ریاست معاون اول رئیس جمهور برای رسیدگی و پیگیری برنامه های اجرایی ویژه نجات دریاچه ارومیه مامور کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه در حال حاظر احیای دریاچه ارومیه به عنوان خواسته عمومی مردم منطقه تبدیل شده تصریح کرد: هر کاری که لازم باشد برای نجات دریاچه ارومیه انجام خواهیم داد.
محمودی در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی دبیرخانه شورای منطقه ای دریاچه ارومیه هم اشاره کرد و گفت: در این شورا که متشکل از استانداران و مقامات محلی حوزه آبریز دریاچه ارومیه است تصمیمات مهمی برای آینده و ادامه حیات دریاچه ارومیه و همکاری دستگاهها وسازمانهای مسئول اتخاذ شده است.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی به فعالیتهای عمرانی دولت در مناطق روستایی و دور افتاده استان اشاره کرد و گفت: به پیروی از سیاستهای عدالت محورانه دولت جمهوری اسلامی ایران یک سری از سیاستهای عدالت محور برای فقرزدایی از هر گوشه و کنار این استان در دست اجرا داریم.
محمودی بهره مندی روستاهای بالای پنج خانوار از نعمت برق، ارتباط تلفنی، راه مناسب دسترسی و فضای آموزشی را ازجمله نتایج اقدامات دولت در استان عنوان کرد و اظهار داشت: امسال درحوزه های مختلف عمرانی و خدماتی جشن بهره مندی تمامی روستائیان از امکانات عمرانی و خدماتی را برگزار خواهیم کرد و همه تلاش خود ابرای دست یابی به یک توسعه پایدار و عادلانه را انجام خواهیم داد.
وی در ادامه حاشیه نشینی و سکونتگاههای غیر رسمی را از دغدعه های جدی مسئولان عنوان کرد و بیان داشت: برای اینکه اینگونه محلات در شهرها و بخصوص مرکز استان ساماندهی شود و از خدمات مناسب بهره مند گردند از سوی دولت لایحه ای به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده که بر اساس آن در ابعاد مختلف عمرانی، فرهنگی، اجتماعی اقداماتی انجام گیرد تا ساکنان این مناطق از میانگین شاخص های توسعه ای شهری بهره مند شوند.
معاون عمرانی استاندار افزود: برای آغاز این طرح بر سااس مطالعات انجام شده 54 نقطه در ارومیه شناسایی شده که امسال در سه محله حاشیه نشین طرحهای عمرانی، خدماتی، آموزشی و بهداشتی به ارزش نزدیک به 9 میلیارد تومان اجرا می شود.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد تا زمینه افزایش همکاریهای فی مابین جمهوری اسلامی ایران و نهادهای بین المللی در خصوص احیای دریاچه ارومیه، امکان بهره مندی سایر کشورها از تجربیات ایران در این رابطه و بهسازی و بازسازی بافتهای فرسوده شهری و همکاری مشترک در ساماندهی سکونتگاهای غیر رسمی بیش از پیش فراهم شود.
نظر شما