۳۱ تیر ۱۳۸۹، ۸:۵۸

بهسازی کتابهای درسی با موضوع مهدویت/ انتظار فصل مشترک همه ادیان است

بهسازی کتابهای درسی با موضوع مهدویت/ انتظار فصل مشترک همه ادیان است

مشاور فرهنگی دینی شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید براینکه همه ادیان و مکاتب جامعه را به آینده‌ای درخشان بشارت می‌دهند، گفت: شایسته است آموزش و پرورش در کتابهای درسی ذهن کودکان را در این مورد آماده کند.

حجت الاسلام سیدمحمد سادات منصوری رئیس مرکز پاسخگویی به شبهات دینی و مشاور فرهنگی- دینی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فرهنگ انتظار به معنای انجام یک واقعه خوب در زندگی و به معنای دست یافتن به امیدها و آمالهای افراد منتظر است.

مشاور فرهنگی دینی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در فرهنگ انتظار نوعی بیم و امید در دل افراد منتظر  وجود دارد و همواره تلاش می شود موانعی که در راه رسیدن به آن وجود دارد را رفع کرده و برای رسیدن به آن تلاش کند. اگر ما حضرت ولی‌عصر(عج) را بشناسیم، بدانیم غیبت وی به چه علت است و چرا ظهور خواهد کرد در آن صورت متوجه می شویم که نتیجه آمال و آرزوی بشریت در سراسر تاریخ با ظهور امام زمان فراهم می شود. 

انتظار فصلی مشترک در همه ادیان و مکاتب بشری است

حجت الاسلام سادات منصوری تأکید کرد: در تاریخ بشریت نمی توان هیچ مکتب و جامعه ای متصور شد که مردم خود را به یک مدینه فاضله و جامعه سعادتمند دعوت نکرده باشد، هر مکتب و مذهبی به پیروان خود می گوید که ما شما را دست کم به سعادت دنیوی می رسانیم، این ویژگی در تمام مکاتب و مذاهب با تمام نقاط افتراقی که دارند مشاهده می شود. در نتیجه تمام این مکاتب با تمام اختلافاتشان آرزوی ظهور حضرت ولی‌عصر را دارند و تنها تفاوت آن را نمی شناسند.

وی افزود: برای مثال بودیسم، مسیحیت و یهودیت یک جامعه ایده آل را درنظر می گیرند و مردم را برای رسیدن به آن جامعه دعوت می کنند، ما با ادله خود اثبات می کنیم که این جامعه ایده آل جامعه حضرت ولی‌عصر است که هنگام ظهور وی این جامعه فراهم می شود. بنابراین تمام مردم دنیا را می توانیم منتظران ظهور حضرت ولی‌عصر فرض کنیم.

ضرورت معرفی دقیق امام زمان و جامعه ای که خواهد ساخت

وی با اشاره به راهکارهای بیدارکردن فرهنگ انتظار در جامعه گفت: به منظور ترویج و بیدار کردن فرهنگ انتظار باید مردم را هر چه بیشتر با امام زمان و جامعه ای که خواهد ساخت آشنا کنیم.

حجت الاسلام سید محمد سادات منصوری گفت: در مرحله پس از شناخت مسئله چگونگی انتظار و شرایط انتظار مطرح می شود. منتظر واقعی باید زمینه های ظهور امام زمان را فراهم کرده و موانع آن را مرتفع کند. مسلما اطاعت از فرمان خداوند، دعوت مردم به اطاعت از پرودگار و دوری از رفتارهای ناشایست می تواند بستر مناسبی برای ظهور امام زمان فراهم کند.

فرهنگ مهدویت در کتابهای درسی

وی با اشاره به تلاشهای مثبتی که برای گسترش فرهنگ مهدویت در جامعه از سوی نهادهای دولتی ، صدا و سیما و نهادهای غیر دولتی و مردمی انجام شده گفت: از آنجا که هدف بسیار بزرگ است هنوز هم می توان کار را وسعت داد. فرهنگ مهدویت باید در درون خانه ها نهادینه شود. در این راستا همچنین شایسته است سازمان آموزش و پرورش در کتابهای درسی ذهن کودکان را در این رابطه آماده کند.

وی همچنین پیشنهاد کرد که هفته مهدویت در کشور برگزار شود و با برگزاری مراسم و جشنهایی در سراسر کشور به مردم یادآوری کنیم که امام زمان زنده هستند، حاضر و ناظر هستند و ما آرزومندان ظهور هستیم.

کد خبر 1121003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha