به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، روح الله احمدزاده شامگاه پنجشنبه در جریان شورای اداری استان فارس افزود: بر این اساس زمینه راه اندازی و ایجاد خط اتیلن مرکزی از پارسیان به فیروزآباد و از این نقطه زمینه تامین خوارک برای پتروشیمی هایی نظیر جهرم، داراب و فسا فراهم خواهد شد ضمن اینکه فولادهای استان فارس نظیر فسا، اقلید، کوار و نی ریز نیز زمینه ایجاد، تکمیل و توسعه آن فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه منطقه لار استعداد سرمایه گذاری 100 میلیارد دلار را دارد، افزود: پیش بینی می شود اگر در صنایع بالادستی در مناطقی نظیر لار و... فرصتهای موجود محقق شود به اندازه میزان اشتغال موجود در صنعت که اکنون 80 هزار نفر است اشتغال در بخش مذکور ایجاد می شود.
استاندار فارس در این رابطه از شرکتهای سرمایه گذاری مثل سرشتهای سرمایه گذاری تامین اجتماعی خواست که در زمینه سرمایه گذاریهای حوزه های مختلف نظیر صنعت ورود پیدا کنند و افزود: به عنوان نمونه در بخش صنعت پتروشیمی بالغ بر 300 صنعت شکل می گیرد که با تحقق زمینه های این امر، رشد و توسعه صنعت در فارس شتاب بیشتری به خود می گیرد.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند اشتغالزایی در این استان نیز بیان کرد: برای سال جاری فارس ملزم به ایجاد 50 هزار فرصت شغلی شده که تاکنون بر اساس آمار 10 هزار فرصت شغلی در این استان ایجاد شده است.
احمدزاده تاکید کرد: باتوجه به اینکه اغلب سرمایه گذاریهای استان فارس در شش ماهه دوم امسال به سرانجام می رسد پیش بینی می شود تا پایان سال بیش از این 50 هزار فرصت، اشتغال زایی صورت گیرد.
عرضه و تقاضای مسکن و زمین در فارس منطقی سازی شده است
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت مسکن مهر نیز بیان کرد: با همت شورای مسکن و شهرسازی استان فارس 53 هزار واحد مسکونی کارهایی نظیر پی کنی و پی ریزی را تا عید فطر به اتمام خواهند رساند.
استاندار فارس با اعلام اینکه فرآیند عرضه و تقاضای مسکن و زمین در حال منطقی شدن است، افزود: طی سالهای گذشته فارس به یکی از کانونهای بورس بازی زمین و مسکن تبدیل شده بود و این امر باعث می شد که سرمایه ها از ورود به حوزه صنعت و سرمایه گذاری در اینگونه بخشها دور شوند اما با تمهیداتی که در حوزه مسکن صورت گرفته از ادامه این روند جلوگیری شد.
احمدزاده با اشاره به وضعیت استان فارس در حوزه هدفمندسازی یارانه ها نیز بیان کرد: برای این امر در استان فارس آمادگی لازم ایجاد شده و علاوه بر بدنه اجتماعی، بخشهای صنعت، کشاورزی و... آماده شده اند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت استان فارس در بخشهای مختلف نظیر شهرکهای صنعتی، کارخانه ها و صادرات نیز بیان کرد: در سال 84 حدود 20 شهرک و ناحیه صنعتی در فارس وجود داشت که امروز این آمار به 61 شهرک و ناحیه صنعتی رسیده است.
استاندار فارس یادآور شد: در سال 84 دو هزار و 500 کارخانه در استان فارس فعالیت داشت که امروز این رقم نیز به چهار هزار کارخانه افزایش یافته ضمن اینکه سال گذشته نرخ رشد صادرات در استان 36 درصد بود که از میانگین کشوری نیز پیشی گرفته است.
نظر شما