به گزارش خبرگزاری مهر، براساس ماده شش آیین نامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی که تصریح دارد "از ابتدای مهر ماه 1385 استفاده از هرگونه مزایای قانونی مربوط به حافظان قرآن در مراکز مختلف کشور، برای متقاضیان جدید منوط به ارائه مدرک تخصصی بند "ج" در این آیین نامه است" برگزاری آزمون حفظ از سوی هر یک از دستگاههای اجرایی کشور به جز سازمان تبلیغات اسلامی مغایر قانون است .
مدرک تخصصی حفظ قرآن، در پنج درجه در نظر گرفته شده است که با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی صادر می شود.
طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن به استناد مصوبه جلسه 573 شورای عالی انقلاب فرهنگی از وظایف و محوریتهای قانونی دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی است که به منظور ساماندهی و تسهیل خدمترسانی دستگاههای اجرایی کشور برای حافظان قرآن کریم همه ساله حداقل یک دوره آزمون تخصصی قرآن کریم برگزار میشود.
چهار مرحله آزمون کتبی و شفاهی در بخشهای مختلف ترجمه، مفاهیم و حفظ، ترجمه و مفردات و تفسیر و علوم قرآنی از شرکتکنندگان به عمل میآید و در پایان پنج درجه تخصصی به ترتیب عناوین استاد حفظ قرآنی، حافظ ممتاز قرآنی، حافظ کل قرآن، حافظ 20 جزء و حافظ 10 جزء قرآن به شرکتکنندگان اعطا میشود.
نظر شما