به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، کیومرث فروتنی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون 23 فقره پروانه بهره برداری معدن قیر طبیعی در استان کرمانشاه صادر شده که از این تعداد 18معدن به صورت فعال مشغول استخراج هستند.
وی افزود: همچنین 28 فقره پروانه اکتشاف و سه فقره گواهی کشف قیر طبیعی در استان صادر شده است.
فروتنی در ادامه به مزیت و ویژگی های قیر طبیعی تولیدی استان اشاره کرد و اظهار داشت: قیر طبیعی به لحاظ ویژگی های خاص در استان کرمانشاه از مشخصات کیفی و کمی مناسبی برخوردار است، به طوری که می توان به بالا بودن درصد کربن (متوسط 75 درصد) و پایین بودن میزان خاکستر (متوسط 10 درصد) این ماده معدنی اشاره کرد.
وی ذخیره قطعی این ماده معدنی در استان کرمانشاه را حدود یک میلیون و 230 هزار تن اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر سالانه 53 هزار و 500 تن از آن استخراج می شود.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه در ادامه در خصوص فرآوری این محصول در استان گفت: در زمینه فرآوری این ماده معدنی نیز در استان کرمانشاه هفت واحد صنعتی فعالیت دارند.
وی عمده کاربردهای قیر طبیعی را در تهیه مواد ایزولاسیون، آسفالتهای خاص، صنایع شیمیایی، صنایع ذوب، گل حفاری و صنایع کربونیزاسیون اعلام کرد.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: شهرستانهای گیلانغرب، قصرشیرین و سرپل ذهاب دارای معادن غنی این ماده معدنی در استان هستند.
نظر شما