۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۲۵

احمدی تاکید کرد:

کاهش مشکلات اشتغال بدون رتبه بندی مراکز آموزش کارفرینی مقدور نیست

کاهش مشکلات اشتغال بدون رتبه بندی مراکز آموزش کارفرینی مقدور نیست

استان تهران - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان کشور گفت: رتبه بندی مراکز آموزش کارآفرینی از مشکلات اشتغال می کاهد و باید زمینه های لازم برای تحقق این رتبه بندی فراهم شود.

 علی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: مراکز آموزشی فراوانی در کشور در زمینه آموزش کارآفرینی مشغول به فعالیت هستند اما باید حتما رتبه بندی شوند تا بتوانیم مشکلات آنها را بیش از قبل شناسایی کنیم.

وی ادامه داد: انجام این رتبه بندی جزو برنامه های ما است و باید در زمان انجام این پروژه به همه موارد مورد نیاز توجه شود و رتبه بندی به بهترین نحو انجام گیرد تا یک نتیجه مطلوب در پی داشته باشد.

این مسئول بیان کرد: برنامه‌ریزی در امر تسهیل دانش‌آموختگان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه اهداف سازمان و ارائه آموزشها‌ی مورد نیاز در جهت اهداف سازمان از وظایف سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان کشور است.

اطلاع‌رسانی از طریق ارائه خدمات رایانه‌ای از دیگر اهداف است

وی عنوان کرد: اطلاع‌رسانی از طریق ارائه خدمات رایانه‌ای، برگزاری نمایشگاه، انتشار کتب و نشریات، کمک‌ نرم‌افزاری به امر خوداشتغالی دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطبق با اهداف سازمان و مطالعه و ارائه طرحهای اشتغالزا به دستگاه‌های اجرایی ذیربط از دیگر اهداف است.

احمدی در خصوص اهداف 20 ساله (چشم‌انداز) سازمان (بخش اشتغال جهاددانشگاهی) نیز افزود: پیشگامی در توسعه توانمندی‌های شغلی دانش‌آموختگان و موثر در هدایت و حمایت از سرمایه‌های انسانی بازارکار کشور با قابلیت موثر در کشورهای منطقه نیز بخشی از اهداف است.

این مسئول گفت: موثر بودن در طراحی و اجرای طرحهاای جامع، طرحهای تیپ کسب و کارهای نوین و تعامل سازنده ملی و بین‌المللی در حوزه‌های کار، اشتغال و کارآفرینی نیز دنبال می شود.

وی اضافه کرد: همچنین الهام‌بخشی در نوآوری، اطلاع‌رسانی، ترویج، تصمیم‌سازی و ارائه خدمات علمی در حوزه کارآفرینی و اشتغال دانش‌آموختگان از دیگر اهداف یادشده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: یکی از ساز و کارهای ساماندهی اشتغال دانش‌آموختگان، ارتقای سطح آگاهی و توانمندی‌های آنها از طریق ارائه آموزشها و مهارتهای لازم است و در همین راستا طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی تدوین و اجرا شده است.

تدوین 260 دوره توانمندسازی مرتبط با اشتغال و کارآفرینی دانش‌آموختگان،

وی در این زمینه یادآور شد: تدوین بیش از 260 دوره توانمندسازی مرتبط با اشتغال و کارآفرینی دانش‌آموختگان، برگزاری دوره‌های کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار در قالب دوره ها  و تدوین و برگزاری 20 دوره تربیت مربی کارآفرینی برای 500 نفر از طرحهای یادشده است.

احمدی ادامه داد: تهیه و تدوین و انتشار بسته کارآفرینی تحت عناوین بسته کارآفرینی گام به گام (که از سوی وزارت کار و امور اجتماعی به عنوان الگوی ملی و بومی آموزش کارآفرینی در کشور انتخاب شد) و ترجمه و بومی‌سازی بسته "چگونه یک کسب و کار را راه‌اندازی و اداره کنیم" براساس الگوی استاندارد و بین‌المللی  NFTE از دیگر موارد در این زمینه است.

وی افزود: ارائه مشاوره های کارآفرینی و کسب و کار به بیش از 40 هزار نفر به صورت حضوری و مجازی و تدوین و برگزاری دوره‌های کارآفرینی برای دو هزار و 800 نفر از مدیران و کارشناسان سازمانها و نهادهای مختلف متناسب با فعالیت آنها نیز انجام شده است.

این مسئول اضافه کرد: اجرای طرح رتبه‌بندی و بازآموزی مربیان و مدرسان کارآفرینی و اجرای پروه توانمندسازی سرمایه‌های انسانی با تاکید بر اشتغال و کارآفرینی در استانهای ایلام و بوشهر از دیگر فعالیتها بوده است.

کد خبر 1122587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha