مریم صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: رفتن کودکان به مهدهای کودک از مهمترین ضرورتهای اجتماعی و روانشناسی است اما متاسفانه اهمیت این امر در شهرستان کرج چندان تبیین نشده و بسیاری از کودکان به مهد نمی روند.
وی ادامه داد: بسیاری از افراد تصور می کنند رفتن کودکان به مهدهای کودک و حضور آنها در این مراکز آموزشی یک امر غیرضروری است و می توان آن را انجام نداد درحالیکه این تصور غلط است و باید تصحیح شود.
این مسئول بیان کرد: طبق تحقیقاتی که انجام شده، بسیاری از کودکان شهرستان کرج به مهد نمی روند و والدین آنها اهمیت حضور کودکان خود در مهدها را به طور کامل درک نکرده اند به همین دلیل لازم است شرایط لازم برای تغییر این رویه در کرج فراهم شود.
در سال گذشته تنها 9 هزار کودک در شهرستان کرج به مهد رفته اند
وی عنوان کرد: در سال گذشته تنها 9 هزار کودک در شهرستان کرج به مهد رفته اند درحالیکه تعداد کودکانی که در سن رفتن به مهد هستند، بسیار بیشتر از این میزان و چندین برابر آن است.
این مسئول اظهار داشت: این دید غلط وجود دارد که باید فقط خانواده هایی که پدر و مادر در آنها هر دو شاغل هستند، کودک خود را به مهد بفرستند و سایر خانواده ها در این زمینه نیازی حس نمی کنند که این امر به دلیل عدم فرهنگسازی کافی و کافی نبودن اطلاع رسانی است.
فرهنگ رفتن کودک به مهد کودک در کرج جا نیفتاده است
وی خاطرنشان کرد: هنوز فرهنگ رفتن کودک به مهد کودک برای خانواده ها در شهرستان کرج به شکل کامل جا نیفتاده که به دنبال این امر، بسیاری از مهدها تنها به تعداد پایینی از کودکان خدمات رسانی می کنند که این امر بسیار نامطلوب است.
صدیقی اضافه کرد: به دنبال مشکل یادشده هم مهدها ضرر مالی می کنند و هم آثار نامطلوب اجتماعی و روانشناسی برای کودکان به همراه خواهد آمد.
وی گفت: کودکانی که از مهدهای کودک استفده می کنند، در آینده، راحت تر با مدرسه ارتباط برقرار می کنند و مهارتهای زندگی را به میزان بیشتری می آموزند که این امر باعث می شود وقتی بزرگ می شوند از مهارتهایی که آموخته اند، استفاده بهتری داشته باشند.
این مسئول افزود: مهدهای کودک از مهمترین مراکز پرورشی کودک هستند که اگر امور آموزشی در آنها به بهترین نحو انجام شود، رشد کودکان به نحو بهتری خواه بود و از به وجود آمدن بسیاری از مشکلات برای آنها جلوگیری به عمل می آید.
نظر شما