۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۵۷

معین الاسلام:

زنان در طول تاریخ تشیع نقش فرهنگسازی داشته‌اند

قم - خبرگزاری مهر: استاد جامعه الزهرا ‌(س) با تأکید بر ویژگیهای زن منتظر گفت: زنان در طول تاریخ تشیع همواره نقش فرهنگسازی داشته‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، مریم معین الاسلام شامگاه شنبه در نشست تخصصی "ویژگی‌های زن منتظر" از سلسله نشست‌های تخصصی مهدویت که در حاشیه نمایشگاه طلیعه ظهور برگزار شد با بیان برخی از ویژگی‌های شخصیتی حضرت زهرا‌(س) تصریح کرد: بدون وجود ولایت در عرصه مدیریت، یک جامعه اسلامی از مسیر اصلی و جدی خود جدا می‌شود و حضرت فاطمه‌(س) به درستی بر لزوم این امر تاکید داشتند.

وی خاطرنشان کرد: ایشان در طول 75 روزی که بعد از رحلت پیامبر اسلام(ص) در قید حیات بودند مؤثرترین گامها در دفاع از حریم ولایت را برداشتند و از تمام ظرفیتها بهره گرفتند تا بتوانند راهی که خداوند تعیین کرده و توسط رسول الله ابلاغ شده را حفظ و مسیر را برای حفاظت از حریم ولایت فراهم کنند.

این استاد حوزه ادامه داد: حضرت زهرا‌(س) حتی در بستر بیماری با رویگردانی از دشمنان ولی فقیه، حمایت خود را از ولایت فقیه اعلام کردند و حتی در وصیت تاریخی خود و با تأکید بر اینکه ایشان را شبانه به خاک بسپارند و هیچ شخصی از آرامگاه ایشان به عنوان دختر رسول الله اطلاعی نداشته باشد، انزجار خود را به دشمنان ولی فقیه و تصمیماتی که در آن گرفته شد، اعلام کردند.

وی با اشاره به جایگاه بانوان دیگری همچون حضرت معصومه‌(س) در دفاع از حریم ولایت افزود: زنان مسلمان در طول تاریخ تشیع نقش فرهنگسازی داشتند و مهمترین وظیفه زنان امروز نیز فرهنگسازی در عرصه مهدویت و انتظار است.

وی آموزش و پرورش را دو گام مهم و اساسی در این خصوص عنوان کرد و گفت: اگر زنان جامعه ما بخواهند به فرهنگسازی در عرصه انتظار بپردازند باید از سیره و روش بزرگانی همچون حضرت زهرا‌(س) الگو بگیرند.

معین الاسلام با تأکید بر رسالتهای زن منتظر در عصر انتظار تصریح کرد: اعتراض به وضعیت موجود مهمترین رسالت بانوان در این عرصه است و زنان جامعه ما باید نسبت به جریانات فرهنگی که نسبت به زن مسلمان توسط غرب صورت می‌گیرد، معترض باشند.

وی خاطرنشان کرد: جای پای فرهنگ غرب در زندگی روزمره زن مسلمان در عصر معاصر به خوبی نمایان است و دشمنان توانسته‌اند با سیطره فرهنگ خودشان در جوامع اسلامی ارزشهایی همچون برابری زن و مرد به هر قیمتی را حاکم کنند که در حال حاضر شاهد عواقب آن هستیم.

وی تصریح کرد: زنان و دختران ما با الگوگیری از این فرهنگ اصالت، ارزش‌ها و جایگاه خود را به عنوان مادر به فراموشی سپرده‌اند و متأسفانه این مشکل یکی از معضلات اصلی ما در زمان حاضر است و زنان ما حاضر به قبول مسئولیت فرزند آوری نیستند.

وی با اشاره به لزوم آمادگی و آگاهی زن منتظر تصریح کرد: منتظر پروری و تأمین نیروی انسانی برای حضرت مهدی‌(عج) مهم ترین وظیفه‌ای است که تنها ویژه زنان در عصر انتظار است و زنان جامعه مسلمان باید فرزندانی مهدی باور و مهدی یاور تربیت کنند.

وی گفت: زن منتظر باید همیشه و در هر عرصه‌ای که وارد می‌شود، جز بهترینها باشد و برای دیگر بانوان هم الگو باشد و بخصوص در عرصه حجاب که مهم‌ترین شاخصه رفتاری یک بانوی مسلمان است، باید نمونه و الگو باشد.

کد خبر 1122718

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha