به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، شهریار افندی زاده بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه امسال دو هزار میلیارد ریال اعتبار نیز برای برطرف کردن نقاط حادثه خیز جاده های کشور اختصاص یافته، افزود: قراردادی نیز برای تجهیز 55 گردنه کشور به دستگاه های هواشناسی و ثبت اطلاعات با پیمانکارن داخلی بسته شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 25 هزار کیلومتر راه های اصلی در کشور نیازمند بهسازی، مرمت و روکشی آسفالت آنها بوده، بیان داشت: امسال پنج هزار میلیارد ریال، بودجه ملی به این امر اختصاص داده شد.
جاده های 17 استان کشور به دوربین هوشمند مجهز می شوند
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای همچنین در ادامه با بیان اینکه جاده های شش استان کشور در حال حاضر مجهز به دوربین های هوشمند تصویری و دستگاه های ترددشمار هستند، اظهار داشت: تا پایان سالجاری این رقم به 17 استان افزایش می یابد.
معاون وزیر راه و ترابری با اشاره به اهمیت ترانزیت نیز افزود: ترانزیت یکی از مهم ترین موضوع هایی است که دولت دهم به آن پرداخته به طوری که پارسال هفت میلیون تن کالای ترانزیتی از کشور جا به جا شده و از این طریق دو و نیم میلیون دلار درآمد عاید کشور شده است.
جابجایی هفت میلیون تن کالا در کشور
افندی زاده افزایش ترانزیت را مهمترین موضع دولت عنوان کرد و گفت: طی سال گذشته هفت میلیون تن جابهجایی کالا از کشور انجام شده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور اظهار داشت: ایجاد زیرساخت راه آهن و جاده اهداف این سازمان بوده که در این زمینه همکاری سازمانهای مرتبط باید افزایش یابد.
افندی زاده خاطر نشان کرد: بیش از 90 درصد جابهجایی مسافر از طریق ناوگان سواری عمومی، شخصی، اتوبوس و مینیبوس انجام می شود.
وی همچنین در ارتباط با وضعیت راههای آذربایجان غربی گفت: هم اکنون 112 کیلومتر بزرگراه در این استان وجود دارد و در سطح 400 کیلومتر نیز ساخت بزرگراه در دست اقدام است.
وی ساخت بیش از یک هزار کیلومتر بزرگراه و راه اصلی نیز در سطح کشور در دست اقدام است، بیان داشت: اجرای پروژه راه آهن مراغه به ارومیه و تکمیل آن در مسیرهای میاندوآب به ارومیه، ارومیه به سلماس و خوی به قطور جدی و دارای اهمیت است.
نظر شما