غلامحسین حسینی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: در مواردی مشاهده می شود که تعداد بنگاه ها و تشکلهای اشتغالزایی در کشور افزایش می یابد در صورتیکه به نظر می رسد بهتر است به جای این امر به تقویت بنگاه هایی که هم اکنون فعال هستند، بپردازیم و مشکلات آنها را از سر راه برداریم.
وی ادامه داد: لازم است تعداد تشکلهای اشتغالزایی به تعداد مورد نیاز باشد و تا حد ممکن بیش از نیاز نباشد زیرا این امر موجب مشکلاتی می شود که از هم اکنون باید از به وجود آمدن آنها جلوگیری شود.
این مسئول عنوان کرد: تشکلها و بنگاه های زیادی در کشور در زمینه کمک به حل مشکلات اشتغالزایی فعالیت می کنند که همه دستگاه ها و وزارتخانه های ذیربط باید در جهت تقویت اینگونه مراکز و کمک به کاهش مشکلات آنها وارد عمل شوند و تا حد ممکن از بار مشکلات آنها به بهترین نحو کاسته شود.
بنگاه ها و تشکلهای فعال، نیمه فعال و راکد شناسایی شوند
وی اظهار داشت: همچنین لازم است بنگاه ها و تشکلهای فعال، نیمه فعال و راکد شناسایی شوند و به بررسی مشکلات آنها و تلاش در جهت حل این مشکلات بپردازیم ضمن اینکه لازم است آسیب شناسی نیز انجام شود و تلاش کنیم تا بنگاه های نیمه فعال و راکد به حالت کاملا فعال درآیند.
حسینی نیا اضافه کرد: لازم است در زمان الگوبرداری از نمونه های خارجی، الگوهای بومی متناسب با با مقضیات کشور در زمینه حل مشکل بیکاری ترسیم شود زیرا صرف الگوبرداری از نمونه های خارجی در این خصوص نتیجه کافی در پی ندارد و باید حتما بومی سازی انجام شود.
وی گفت: وزارت تعاون به عنوان پرچمدار میتواند زمینه اشتغال و ساماندهی اشتغال جوانان را پیگیری کند و زمینه های فعالیتهای گروهی در این عرصه را فراهم کند.
ساماندهی طرح مشاغل خانگی در قالب تعاونیها
این مسئول اظهار داشـت: از برنامهها و اهداف اصلی وزارت تعاون در سال جدید ساماندهی طرح مشاغل خانگی در قالب تعاونیها است.
نظر شما