به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، در پی اعلام خبر بررسی این قانون و تصویب اصلاحیه امکان تدفین بدون تابوت برای مسلمانان، اتحادیه موسسات برگزاری مراسم تدفین در برلین به پیشنهاد حذف ضرورت وجود تابوت برای تدفین در برلین اعتراض کرده است.
فابین لنزان سخنگوی این اتحادیه اظهار داشت: براساس رسوم مسلمانان هنگام درگذشت یک متوفی فردی از نزدیکان وی را داخل قبر و رو به شهر مکه میگذارند اما در آلمان قبرها معمولا 8/1 متر است و گذاشتن متوفی در قبر دشوار تر است و مسائل دیگری نیز در این رابطه مطرح است که باید پیش از اجرای قانون راهحلی برای آن یافت.
کارین ریتز سخنگوی سازمان اجتماعی سنا گفت: برلین شهری با جمعیت مهاجر بسیار است که شهروندان آن را پیروان ادیان مختلف تشکیل دادهاند. این سنتهای مختلف باید مورد احترام قرار گرفته و مردم یاد بگیرند که با تفاوتهای موجود زندگی کنند.
اتحادیه اسلامی ترکی امور دینی از این پیشنهاد برای اصلاح قانون استقبال کرد و گفت: این اقدام گامی جدید در راستای پذیرش نیازهای مسلمانان است.
درحال حاضر بسیاری از مسلمانان متوفیان خود را به کشور محل تولد خود منتقل میکنند تا بتوانند وی را براساس اصول اسلامی و آنچه در سنت مشخص شده به خاک بسپارند.
درحالی که این اصلاحیه برای قانون امروز در برلین به بررسی گذاشته میشود، این قانون 15 سال پیش در هامبورگ تصویب شد. با نگاهی به آمار میتوان دریافت که پس از تصویب این قانون در سه سال اولیه تعداد معدودی از مسلمانان از این امکان استفاده میکردند اما به تدریج این روند افزایش یافت.
تعداد مسلمانان آلمان 4 میلیون نفر تخمین زده شدهاند که بیش از 200 هزار نفر آنها در برلین سکونت دارند، این درحالی است که مسلمانان ترک تبار دو سوم از جمعیت اقلیت مسلمان آلمان را تشکیل داده و اسلام نیز پس از مسیحیت پروتستان و کاتولیک سومین دین بزرگ این کشور است.
نظر شما