به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی نیکزاد ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید از پروژه مسکن مهر شهرستان خرم آباد در گفتگو با خبرنگار مهر در زمینه پروژه های مسکن مهر در این استان اظهار داشت: انتظار داریم در زمینه مسکن مهر شاهد تحول جدی تری در استان لرستان باشیم تا عقب ماندگی ها در این زمینه به ویژه در شهرهای بالای 25 هزار نفر جبران شود.
وی با بیان اینکه در این راستا تیم اعزامی از مرکز ساختمان و مسکن به سرپرستی معاون وزیر و رئیس این مرکز در این سفر ما را همراهی می کنند، عنوان کرد: امیدواریم با بررسی های این تیم و تدابیری که ارائه می شود زمینه های رفع مشکلات و تسریع در پروژه مسکن مهر لرستان فراهم شود.
وزیر مسکن و شهرسازی دولت دهم با تاکید بر اینکه وضعیت کنونی در زمینه مسکن مهر لرستان به ویژه در خرم آباد راضی کننده نیست، بیان داشت: در حال حاضر 15 شهر زیر 25 هزار نفر و هشت شهر بالای 25 هزار نفر در این استان وجود دارد.
نیکزاد با اشاره به وجود 21 هزار و 500 متقاضی مسکن مهر در این استان، ادامه داد: 18 هزار و 300 متقاضی در شهرهای بالای 25 هزار نفر و سه هزار و 200 متقاضی در شهرهای زیر 25 هزار نفر لرستان وجود دارد.
وی یادآور شد: تاکنون در زمینه پروژه مسکن مهر لرستان قرارداد ساخت 18 هزار و 500 واحد مسکن مهر متعقد شده است.
وزیر مسکن و شهرسازی دولت دهم با اشاره به صدور 17 هزار پروانه ساخت مسکن مهر در این استان، خاطر نشان کرد: همچنین تاکنون عملیات اجرای فونداسیون 10 هزار واحد مسکن در لرستان انجام شده است.
نیکزاد با اشاره به تسهیلات بانک مسکن برای پروژه های مسکن مهر، از مردم خواست نسبت به دریافت تسهیلات لازم و اجرای این پروژه در قالب طرح خودمالک و ایجاد طبقه فوقانی اقدام کنند.
وی همچنین با اشاره به انتقاداتی که در زمینه مسکن مهر خرم آباد به ویژه در بحث زیرساخت ها مطرح است، خاطر نشان کرد: این مشکلات در جلسه شورای مسکن استان مطرح و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این سخنان وزیر مسکن و شهرسازی در حالی مطرح می شود که مطابق آخرین اطلاعات خبرنگار مهر از جلسه شورای مسکن از تعداد واحدهای مسکن دارای پروانه ساخت در لرستان تنها 10 واحد به بهره برداری رسیده است.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان لرستان در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر خاطر نشان کرد: تاکنون تنها ساخت 10 واحد مسکونی مسکن مهر در لرستان به طور کامل یه پایان رسیده است.
ملکی با بیان اینکه تاکنون کار اجرا و اتمام فونداسیون در هفت هزار و 18 واحد مسکن مهر انجام شده است، عنوان کرد: همچننین کار اسکلت بندی در یک هزار و 42 واحد مسکن مهر و اجرای سقف در یک هزار و 880 واحد به پایان رسیده است.
وی یادآور شد: تاکنون مبلغی بالغ بر 37 میلیارد تومان از طرف بانکهای عامل به متقاضیان مسکن مهر پرداخت شده است.
به گزارش مهر، اجرای طرح مسکن مهر که به منظور ساماندهی وضعیت مسکن و پاسخگویی به نیاز اقشار کمدرآمد در دستور کار دولت نهم قرار گرفت، از سال 86 با ثبتنام از متقاضیان این طرح بیش از دو سال را پشت سر میگذارد که تاکنون این طرح موفقیت چندانی در استان لرستان نداشته است.
این در حالی است که سال گذشته رتبه لرستان در زمینه مسکن مهر رتبه سی ام کشور بود که با فعال شدن این طرح در ماههای اخیر رتبه لرستان به جایگاه بیست و هفتم کشور ارتقا یافته است.
به هر حال بدون شک ساخت خانههای ارزانقیمت که اقشار کمدرآمد و متوسط بتوانند به صورت قسطی و در مجموع با پرداخت 25 تا 30 میلیون تومان صاحب خانه شوند، اقدام شایستهای است؛ اما نحوه اجرا و سرعت عمل در اجرا با توجه به توقعاتی که از اعلام این گونه طرحها بین اقشار مختلف مردم ایجاد میشود، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که امید می رود روند اجرای این طرح در لرستان سرعت بیشتری به خود بگیرد.
نظر شما