سعید سادات منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه ثابت ماندن این آمار طی دو تا سه سال گذشته نشان دهنده موفقیت در پیشگیری است وافزود: در سال 1387 هشت هزارنفر به مراکز مختلف بهزیستی و شش هزار نفر نیز به مراکز دانشگاه علوم پزشکی برای درمان مراجعه کردند.
وی عنوان کرد: در سال 1388 این آمار افزایش یافت به طوری که آمار پذیرش شوندگان برای امور درمانی به مراکز بهزیستی 12 هزار و 800 نفر، مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی هشت هزار نفر و همچنین آمار سه ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه افزایش چشمگیری داشته است.
معاون پیشگیری بهزیستی گیلان افزود: در درمان اعتیاد بهزیستی به مراکز متعددی مجوز فعالیت داده که با توجه به نوع اعتیاد، مدت مصرف و مراحل درمان هریک از این مراکز اقدامات لازم را به عمل می آورند.
سادات منصوری گفت: در این برهه عزم عمومی می طلبد تا درمان صحیح و اصولی معتادان صورت پذیرد زیرا اکنون، مواد مخدر مصرفی معتادان متنوع بوده و انواع مختلف مواد در بازار مصرف وجود دارد که هر کدام با توجه به نوع آن و میزان و مدت مصرف، درمان خاص خود را می طلبد که در 54 مرکز درمانی دارای مجوز بهزیستی که در سطح گیلان پراکندگی دارند تیم تخصصی اعم از پزشک، روانپزشک، مشاور، روانشناس و مددکار اقدامات لازم را انجام می دهند.
وی درمان معتادان را در گیلان موفقیت آمیز دانست و اظهار داشت: در مرکز درمان اجتماع محور موسوم به TC تا 75 درصد درمان موفقیت آمیز بوده و در مراکز درمان سرپایی به نسبت نرم جهانی که 20 درصد است و نرم کشوری که حدود 25 درصد است، گیلان نرم بالای 25 درصد را دارد که یک موفقیت بسیار مطلوب است.
معاون بهزیستی گیلان در ادامه از تمامی افرادی که درخواست تاسیس مراکز درمانی اعتیاد را دارند، دعوت کرد که برای اخذ مجوز اقدام کنند و بهزیستی برای صدور مجوز لازم برای حاشیه شهرها، بخشها، روستاها هیچگونه محدودیتی قایل نیست.
نظر شما