به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فریدون فعالی صبح یکشنبه در بازدید از این طرح گردشگری در گرگان افزود: با توجه به قرار گرفتن در فصل مسافرت و حضور بیش از اندازه مسافران و گردشگران در پارک جنگلی النگدره گرگان، مشکلاتی در این پارک نمونه کشوری ایجاد شده است.
وی با اشاره به اکوسیستم های موجود و درختان نمونه در این پارک افزود: با حضور بیش از حد مسافر در این پارک اکوسیستم های موجود ضعیف شده و ضمن تخریب تاسیسات و امکانات موجود، شادابی پارک تا حدودی از بین رفته است و ادامه این روش باعث تهدید حیات این پارک می شود.
وی با تاکید بر ظرفیت هزار نفری این پارک یادآور شد: با توجه به ظرفیت های تعریف شده و محدودیت اماکن تفریحی این استان، ایجاد زیرساختهای بیشتر تفریحی متناسب با اکوسیستمهای موجود ضرورت دارد تا تمرکز مسافران از این پارک به نقاط دیگر استان جلب شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، بیان کرد: افزایش تفرجگاه ها، بار تخریبی تفرجگاه های نمونه این استان را کاهش داده و به رونق گردشگری این استان می انجامد.
وی سرمایه گذاری جهت ایجاد زیرساختهای مناسب در تفرجگاه هایی چون هزارپیچ و جنگل رنگو و... و هدایت مسافران با نصب تابلوهای راهنما به این تفریحگاه ها را از جمله راهکارها جهت کاهش این تخریبها ذکر کرد و از سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در این مناطق دعوت کرد.
فعالی همچنین از همکاری، حمایت ها و ارائه خدمات توسط کلیه ارگان و دستگاه ها جهت حفاظت از این تفریحگاه ها به عنوان عامل حفاظت هرچه بهتر تفرجگاه های استان یاد کرد.
30 منطقه نمونه گردشگری در استان گلستان وجود دارد که پارک جنگلی النگدره نیز جزو این مناطق بوده و حفاظت از این مناطق یک وظیفه ملی است.
نظر شما