به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، عدم اجرای مصوبات کارگروه توسعه لرستان که از آن به عنوان یکی از مهم ترین دستاوردهای دولت در این استان یاد می شد موجب انتقادات مستمر نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی شده است.
این در حالی است که پس از انتقادات نماینده مردم دورود و ازنا، رئیس مجمع نمایندگان استان لرستان نیز به عدم اجرای مصوبات این کارگروه واکنش نشان داد تا در ادامه انتقادات، رضا رحیمی نسب نماینده دیگر مردم خرم آباد نیز در اظهارات مشابهی از وضعیت موجود به شدت انتقاد کند.
عدم اجرای مصوبات کارگروه توسعه استان لرستان موجب استمرار انتقادات از سوی نمایندگان مختلف استان از جمله نمایندگان مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی شد تا در نهایت امروز نماینده مردم خرم آباد نیز در سخنانی از روند فعلی انتقاد کند.
نماینده مردم خرم آباد و نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در این رابطه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی در سخنانی عنوان کرد: هم نمایندگان و هم مردم استان معتقدند که باید روند رفع عقب ماندگی های استان لرستان تسریع داده شود.
محمد رضا ملکشاهی راد با اشاره به وضعیت مصوبات کارگروه توسعه لرستان، یادآور شد: از این فرصت خوب که می تواند موجب پیشرفت استان شود متاسفانه تاکنون خوب و در حد مطلوب استفاده نشده است.
وی با اشاره به جلسه برگزار شده این کارگروه در لرستان، بیان داشت: مصوبات جلسه اسفندماه سال گذشته مصوبات خوبی بود ولی متاسفانه بخش عمده ای از این مصوبات هنور اجرایی نشده اند.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه به دلیل عدم انتقال مصوبات به دولت اعتبار مورد نیاز برای اجرای این مصوبات در سالجاری در نظر گرفته نشد.
ملکشاهی راد با اشاره به برخی مصوبات این کارگروه، عنوان کرد: اختصاص اعتبار برای عمران شهری، راههای روستایی و ... از جمله مواردی بوده که هنوز عملیاتی نشده است.
وی با تاکید بر اینکه باید در بودجه سال آینده سهم استان لرستان بیشتر در نظر گرفته شود، یادآور شد: باید تلاش شود میزان کسری اعتبارات مصوبات کارگروه توسعه و عمران لرستان جبران شود.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه کارگروه توسعه و عمران تنها در تعداد معدودی از استانهای کشور تصویب شده است، خاطر نشان کرد: باید از این ظرفیت در راستای حل مشکلات و عقب ماندگیهای استان استفاده شود.
این سخنان نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در حالی مطرح می شود که پیش از این نماینده مردم خرم آباد و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نیز در سخنانی عنوان کرده بود: هنوز هیچگونه حرکتی در راستای اجرای مصوبات کارگروه توسعه لرستان انجام نگرفته است.
وی با تاکید بر اینکه کارگروه توسعه و عمران استان لرستان یک فرصت ویژه و استثنایی برای استان لرستان بود، خاطرنشان کرد: این کارگروه فرصتی برای رسیدن به حد مطلوب توسعه در استان لرستان بود.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این کارگروه می توانست حداقل ما را به نرم توسعه کشوری نزدیک کند.
رحیمی نسب با انتقاد از اینکه از این کارگروه استفاده درست و منطقی نشده است، عنوان کرد: تصویب 50 مصوبه به صورت غیرکارشناسی دردی از مردم لرستان دوا نخواهد کرد.
همچنین رئیس مجمع نمایندگان استان لرستان نیز در آخرین اظهارات خود در سخنانی گفت: کارگروه توسعه لرستان تنها در حد برگزاری یک جلسه باقی مانده است.
حجت الاسلام محمدی با تاکید بر اینکه مجمع نمایندگان لرستان از کارگروه توسعه و عمران راضی نیست، خاطرنشان کرد: بارها آقای احمدی نژاد گفته است که باید برای لرستان با وجود عقب ماندگی های گذشته کار شود.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی از روند موجود انتقاد کرد و گفت: با وجود تلاش های دولت نهم و دهم به صراحت می گویم که هیچ کاری در زمینه مصوبات کارگروه توسعه و عمران استان انجام نشده است.
عزت الله دهقان ادامه داد: بعد از برگزاری جلسه کارگروه به ریاست معاون اول رئیس جمهوری و تعدادی از وزرا هنوز هیچ کدام از مصوبات روند اجرایی به خود نگرفته است.
استمرار روند انتقادات از کارگروه توسعه استان لرستان در حالی است که این کارگروه می توانست نقطه امیدی برای رفع عقب ماندگی ها و چالش های متعدد به ویژه بیکاری در این استان باشد.
این در حالی است که مهم ترین خبر معاون اول رئیس جمهوری پس از پایان جلسه کارگروه توسعه و عمران لرستان که به عنوان بزرگترین مصوبه این کارگروه از آن نام برده شد ایجاد 120 هزار شغل در استان لرستان به عنوان بیکارترین استان کشور است.
این در حالی است که چگونگی ایجاد این تعداد شغل در مصوبه این کارگروه مورد اشاره قرار نگرفته و در نشست خبری محمد رضا رحیمی نیز علی رغم سوال خبرنگاران جوابی در این مورد شنیده نشد.
بنابر این گزارش جلسه کارگروه توسعه و عمران لرستان پس از ماهها تصویب در سفر دوم هیئت دولت با حضور معاون اول رئیس جمهوری و برخی وزرا یازدهم اسفندماه سال گذشته در خرم آباد برگزار شد و بیش از 50 مصوبه مهم در پی داشت.
از جمله مباحث و مطالبات مهم در نظر گرفته شده در مصوبات این کارگروه که تصمیمات گرفته شده در آن در حکم جلسه هیئت دولت است می توان به تعیین تکلیف احداث نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد، جابجایی کارخانه سیمان، آزادسازی حریم قلعه فلک الافلاک، ایجاد صنعت واگن سازی در دورود و ... اشاره کرد که هنوز این مصوبات رنگ اجرا به خود نگرفته است.
نظر شما