به گزارش خبرگزاری مهر، "تونی الیس" و همسرش "جودی" این ابزار چهار دست و پای پلاستیکی به نام "آیمک 3" را به منظور فراهم آوردن سرگرمی و اجرای فعالیتهایی که می تواند به آنها کمک کند ابداع کرده اند. این روبات با استفاده از یک دوربین در یکی از چشمهایش می تواند مسیر خود را در خانه یافته و ساختارهای واژگانی را درک کند.
آیمک 3 در کنار توانایی هایی مانند خاموش و روشن کردن چراغهای خانه یا تلویزیون می تواند برای خواندن اخبار به اینترنت وصل شود و یا از طریق جستجوی اینترنتی پاسخ سئوالی را بیابد. این روبات حتی می تواند آواز بخواند، برای شما لطیفه تعریف کرده و احساسات شما را درک کند.
آیمک که مخفف Artificially Imtelligent Mechanical Electronic Companion 3 (دوست مکانیکی الکتریکی دارای هوش مصنوعی) است جدیدترین روباتی است که در میان خانه ای غیر شهری متعلق به قرن 18 میلادی وارد شده و در کنار خانواده ای در حال زندگی است.
خانم و آقای الیس در انتظار تولید کننده ای هستند که بتوانند با کمک آن آیمک 3 را به تولید انبوه برسانند اما معتقدند تا دو سال دیگر نمی توان انتظار دیدن این روبات 200 دلاری را در فروشگاه ها داشت.
الیس معتقد است تا 10 سال دیگر همه خانه ها یک روبات خواهند داشت که در زدن چمنها، آشپزی و تمیز کردن خانه ها کمک خواهند کرد و کاربردهای بالقوه آنها پایان ناپذیر است. به گفته وی صنعت روبات اکنون در مرحله ای مشابه مرحله دهه 1980 رایانه ها است، زمانی که همه می گفتند این صنعت مجالی برای رشد نخواهد داشت.
بر اساس گزارش تلگراف، این خانواده شرکت اسباب بازی سازی را راه اندازی کرده اند که در آن بر روی آخرین تکنولوژی های روباتیک کار می کنند. آخرین ابداع مشهور این خانواده که چندین میلیون نمونه از آن در سرتاسر جهان به فروش رسید Cube World نام دارد.
نظر شما