۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۴۷

چمنی:

جلب اعتماد عمومی تنها راهکار حل و فصل مشکلات دشت تبریز است

جلب اعتماد عمومی تنها راهکار حل و فصل مشکلات دشت تبریز است

تبریز - خبرگزاری مهر: فرماندار تبریز جلب اعتماد عمومی را تنها راهکار حل و فصل مشکلات دشت تبریز دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، محمود چمنی شامگاه یکشنبه در بازدید جمعی از مسئولان از دشت تبریز گفت: باید جلب اعتماد مردم را بزرگترین سرمایه حل و فصل طرح دشت تبریز قلمداد کرد.

وی افزود: باید کاری کرد که روستاییان خود پیگیر اتمام پروژه و تکمیل دشت تبریز باشند و مسئولان را وادار به تسریع در اجرای این پروژه کنند.

فرماندار تبریز نیز با بیان اینکه فرمانداری مجری طرح دشت تبریز نیست اما می تواند در حل و فصل مشکلات اجتماعی و اقناع معارضین قدم های مثبتی بردارد،‌ گفت: فرمانداری تبریز آماده است با تشکیل و اعزام اکیپهایی با حضور بخشداران برای کشاورزان و روستاهای منطقه جلسات توجیهی برگزار کنند.

چمنی ضمن تاکید برزمانبندی نهایی کار، ازعوامل و مدیران راه و ترابری آذربایجان شرقی نیز خواست در تکمیل راه های دسترسی دشت تبریز، متولیان این طرح را یاری کنند .

در این بازدید همچنین ارسلان هاشمی، ‌مدیر عامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی گفت : به جهت اینکه دشت تبریز به عنوان خروجی مستقیم آب های زیرزمینی منطقه عمل می کند بنابراین در اثر تبخیر شدید و از دست دادن آب در شرایط باتلاقی، شور، قلیائی و ماندابی قرار می گیرد و بنابراین تلاش می شود با لوله گذاری زیر زمینی و جمع آوری و انتقال آب شور دشت تبریز به دریاچه ارومیه، شوری این زمین ها از بین برود.

وی گشایش این طرح را آرزوی دیرینه بهره برداران خواند و اظهار داشت: با اتمام وبهره برداری از این طرح استفاده از فاضلاب های خام شهری و صنعتی برای آبیاری محصولات کشاورزی حذف شده و آب استحصالی از سد شهید مدنی و سایر منابع جایگزین آن خواهد شد.

هاشمی مسائل اجتماعی حاکم بر دشت تبریز را از موانع ادامه کار و تکمیل پروژه فوق دانست و اظهار امیدواری کرد، به زودی با تعامل هرچه بیشتر سازمان جهادکشاورزی و شرکت آب منطقه ای و همکاری فرمانداری تبریز و بخشدار منطقه این مشکلات رفع شود. 

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو نیز در این بازدید گفت : احیای دشت تبریز نقطه عطفی در توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی خواهد بود.

رضا رحمانی گفت: اگر طرح دشت تبریز به خوبی انجام پذیرد سایر طرح های همراه و همجوار آن نیز به درستی شکل می گیرد.

وی گفت : ساخت بزرگ ترین شهرک صنعتی کشور در کنار دشت تبریز، دسترسی به فرودگاه، همجواری با کشورهای همسایه و وجود نیروی عظیم کار در کنار دشت تبریز، از مزیت های این دشت است که در هیچ دشت دیگر، از جمله دشت مغان این مزیت ها را نمی توان یافت .

رحمانی با اشاره به اینکه دشت تبریز یکی از سه پروژه مهم آذربایجان شرقی است، طولانی شدن طرح را به ضرر مردم منطقه دانست.

وی پیشرفت و تکمیل طرح دشت تبریز را منوط به همت و کار مضاعف و هماهنگی و با کار گروهی دانست و افزود : باید به این نکته برسیم که اگر مشارکت و همراهی مردم نباشد و مردم مستقیماً در این طرح درگیر نشوند طرح ناکام خواهد ماند.

کد خبر 1134485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha