۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۳۰

جرم 97 درصد از زنان زندانی خراسان جنوبی مواد مخدر است

جرم 97 درصد از زنان زندانی خراسان جنوبی مواد مخدر است

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر جرم 97 درصد از زندانیان زن در سطح استان جرایم مربوط به مواد مخدر است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمود امینی پیش از ظهر دوشنبه در کارگروه بانوان و خانواده استان به وجود 270 زندانی زن در سطح استان اشاره کرد و افزود: از این تعداد 97 درصد دارای جرایم مواد مخدر هستند.

وی با اشاره به وجود آسیبهای اجتماعی در استان، تصریح کرد: برخی ادارات مانند اداره کل زندانها دارای ارباب رجوع دچار آسیب دیده اجتماعی هستند که به دلیل خطرات رفتاری این افراد نیازمند توجه ویژه هستند.

امینی با اشاره به اینکه حدود 46 درصد از این زنان زندانی غیربومی بوده و اکثرا اهل سیستان و بلوچستان هستند، عنوان کرد: 28 درصد از این زندانیان سابقه دار بوده و دارای دو تا 18 بار سابقه هستند.

وی به رابطه بین جرم و بی سوادی در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون بالغ بر 68 درصد از زندانیان زن استان بی سواد هستند.

مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی خراسان جنوبی همچنین میانگین سنی زنان زندانی در سطح زندانهای استان را 38 سال عنوان کرد.

امینی با اشاره به پیشنهادات این اداره کل در راستای رفع مشکلات بانوان در استان، اظهار داشت: در این زمینه به صورت آزمایشی در برخی ادارات تعدادی از افراد معتقد، با تحصیلات بالا و درک عمیق فکری شناسایی شده و به کارگروه بانوان جهت انجام دوره های آموزشی کلاسیک معرفی شوند.

مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: در این راستا باید از این افراد جهت پاسخگویی به شبهات بانوان ارباب رجوع به این ادارات به صورت به روز پاسخ داده شود تا این مهم موجب موفقیت در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در استان شود.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی نیز در این کارگروه با اشاره به جایگاه و نقش موثر زنان در جامعه و خانواده، گفت: دستگاه های اجرایی در راستای رفع مشکلات و مسائل بانوان مسئول بوده و باید طرحها و پیشنهادات راهبردی در این راستا به کارگروه ارائه دهند.

معصومه جلیلی حسینی افزود: تخصیص اعتبارات این دفتر به طرح ها بر اساس کیفیت و میزان تاثیرگذاری آن در جامعه اولویت بندی شده و به دستگاه ها اختصاص می یابد.

وی بر ارائه طرح ها به صورت استانی تاکید کرد و افزود: بر اساس برنامه ها و اهداف دفتر امور بانوان طرح های ارائه شده از سوی دستگاه ها باید به صورت کلان و استان طراحی شود و تنها مختص یک منطقه، شهر یا مرکز استان نباشد.

جلیلی حسینی با تاکید بر حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی در کارگروه بانوان، تصریح کرد: دستگاه های متولی در راستای حل مشکلات زنان روستایی و زنان تسهیل گر روستایی طرح هایی را به کارگروه ارائه دهند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی در پایان خواستار تشکیل اتاق فکر با مشارکت مدیران کل دستگاه های اجرایی در راستای ارائه نقطه نظرات و بررسی و ارائه راهکارهایی در حوزه بانوان و کاهش آسیبهای اجتماعی در استان شد.

کد خبر 1134909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha